Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn

Alla våra kampanjer

Grupp på fyra som står vid piano

Utforska våra lockande hotellkampanjer hos Elite Hotels – en värld av lyx, komfort och oslagbar gästfrihet väntar. Välkommen till en oöverträffad hotellupplevelse.

Upptäck fantastiska hotellkampanjer hos Elite Hotels! Våra skräddarsydda erbjudanden inkluderar exklusiva paket med förstklassiga boenden och extra förmåner som gourmetmåltider och spabehandlingar. Utforska nya platser och kulturella evenemang med våra spännande kampanjer, och låt oss ta hand om detaljerna för en minnesvärd vistelse hos oss.

Bläddra bland våra kampanjer och erbjudanden

Visar sida 1 av 11 (totalt 164 kampanjer)
Kvinna som dricker en drink i en pool

Afternoon indulgence

Stig in till Vana Spa Snäckviken och koppla av i en unik miljö fylld av härliga spaupplevelser. Efter spa väntar en lyxig tvårätters middag och övernattning i ett av våra fina rum.

Läs mer

Perfect Start Spapaket

Unna dig ett härligt spapaket där ett spabesök mellan 10.00-13.00, välsmakande lunch i hotellets restaurang och frukostbuffé ingår.

Läs mer
Handuk med blommor och ljus i bakgrunden

Spaweekend i Jönköping

Boka in en härlig weekend med spa i Jönköping. Bo på Elite Stora Hotellet, vårt hotell i Jönköping, njut av god mat, motion och en spabehandling på Hudoteket.

Läs mer
Ett konferensrum förberett med vatten och frukt

Easy meetings

På Elite Stadshotellet i Karlstad kan du enkelt boka ett möte med kort varsel till ett förmånligt pris

Läs mer
A woman giving a lecture on stage

Digitala studios i Örebro

Ta ert digitala möte till nästa nivå! Conventum erbjuder ett flertal fullt utrustade studios som är designade för streaming, inspelning och hybridevent; alla i en professionell miljö med teknisk utrustning på högsta nivå.

Läs mer