Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn

Hotell Sveavägen

Bild på fin bäddad säng.

Vill du bo på ett hotell vid Sveavägen i Stockholm? Då ska du bo hos oss på Elite Hotels som har flera hotell ett stenkast från Sveavägen med närhet till både stadspuls och lugn. Vår serviceinriktade personal står redo att välkomna dig och ditt sällskap till en oförglömlig vistelse i Stockholm!

BOKA ETT HOTELL VID SVEAVÄGEN STOCKHOLM

Hos Elite Hotels kan du alltid vara säker på att du bor centralt i fina och fräscha hotell. Vi har flera hotell med gångavstånd till den stora gatan Sveavägen där du hittar både trevliga restauranger och roliga shoppingbutiker.

Elite Palace Hotel är ett modernt hotell nära Odenplan som bara ligger några hundra meter från Sveavägen. Här bor du i en underbar miljö med tunnelbana, pendeltåg och bussar precis utanför dörren. På hotellet finns ett stort gym på 300 kvm2 för den träningsglade och ett härligt spa med jacuzzi, pool och bastu som är perfekt när du vill slappna av en stund. Varför inte lyxa till det och boka en spabehandling?

Elite Hotel Adlon ligger på Vasagatan i Stockholm. Härifrån kan du enkelt vandra längs Kungsgatan och på några minuter når du Sveavägen och allt denna gata har att erbjuda. Elite Hotel Adlon har flera stilrena rum och är ett anrikt hotell i en byggnad från 1884. Här bor du verkligen centralt med Centralstationen rakt över gatan.

SVEAVÄGEN GENOM STOCKHOLM

Sveavägen är en av Stockholms största gator och går genom både Norrmalm och Vasastan. Den är 2 500 meter lång och här finns allt från butiker och mataffärer till restauranger och pubar. Med andra ord kan du uppleva ett pulserande stadsliv såväl på dagen som på kvällen. Längs gatan finns även en hel del sevärdheter såsom Olof Palmes minnesmärke.

Boka ditt hotell vid Sveavägen redan idag!

Stockholm

Elite Hotel Adlon, Stockholm

Vasagatan 42, 111 20 Stockholm
Medlemspris
793 SEK/Natt Priset avser 2024-08-04
Mer om hotellet
Stockholm

Elite Palace Hotel, Stockholm

St Eriksgatan 115, 113 43 Stockholm
Medlemspris
929 SEK/Natt Priset avser 2024-09-01
Mer om hotellet

PÅ ELITE HOTEL INGÅR ALLTID FÖLJANDE:

  • Stor frukostbuffé
  • Serviceinriktad personal
  • Gratis WiFi