Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn

Elite Plaza Hotel, Göteborg

Fasaden av Elite Plaza Hotel med blå Elite-flagga

Elite Plaza Hotel, Göteborg

Vastra Hamngatan 3, 411 17 Göteborg
8,7/10

Elite Plaza Hotel, ett unikt boutiquehotell i en elegant palatsliknande byggnad där originaldetaljerna varsamt har bevarats. Våra 127 rum är inredda i en stil som kombinerar internationell och klassisk skandinavisk design.

Boutiquehotell
127 rökfria rum
Unikt hotell i anrik byggnad
Plaza Bar
Restaurang Swea Wine & Dine
The Bishops Arms
Miljömärkt

Elite Plaza Hotel ligger i hjärtat av Göteborg i ett lugnt och trivsamt område av stadskärnan. Från hotellet har man gångavstånd till bland annat Centralstationen, GöteborgsOperan, shopping och restauranger. Elite Plaza Hotel ligger i en elegant palatsliknande byggnad från 1889 där alla originaldetaljer varsamt har bevarats. Här blandas vackra stuckaturtak och mosaikgolv harmoniskt med modern konst och design. Våra 127 rum är inredda i en stil som kombinerar internationell och klassisk skandinavisk design.

Elite Plaza Hotel erbjuder en restaurang, en cocktailbar samt en engelsk gastropub i huset. På restaurang Swea Wine & Dine skapar man matupplevelser med säsongens svenska råvaror. Här äter våra gäster frukost och i anslutning till restaurangen ligger cocktailbaren Plaza Bar. Här umgås man i avslappnad miljö och njuter av god mat och dryck från vår barmeny. I hotellets bottenvåning ligger gastropuben The Bishops Arms där man kan njuta av en mängd olika sorters öl och whisky.

På hotellets gym kan man träna i lugn och ro och därefter koppla av med en skön bastu. Hotellgäster har även tillgång till fri gymträning på Friskis&Svettis Västra Hamngatan som ligger endast ett stenkast från hotellet.

På Elite Plaza Hotel har en unik hotellmiljö växt fram där gästernas trivsel är vårt mål. Servicenivån som Elite Plaza Hotel erbjuder är den allra högsta för att varje vistelse ska bli en unik hotellupplevelse.

Elite Plaza Hotel är ett helt djurfritt hotell, inklusive restaurangen Swea Wine & Dine.

Bekvämligheter

Bar
Restaurang
Gym
Relax
Miljömärkt
Room service

Våra rum