Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn

Elite Plaza Hotel, Göteborg

Fasaden av Elite Plaza Hotel med blå Elite-flagga

Elite Plaza Hotel, Göteborg

Vastra Hamngatan 3, 411 17 Göteborg
8,7/10

Elite Plaza Hotel ligger i ett lugnt och trivsamt område av stadskärnan. Våra 127 exklusiva rum är inredda i en stil som kombinerar internationell och klassisk skandinavisk design.

4-stjärnigt hotell
127 rökfria rum
Unikt hotell i anrik byggnad
Parkering
Plaza Bar
Restaurang Sweat Wine & Dine
The Bishops Arms
Miljömärkt

Elite Plaza Hotel ligger i hjärtat av Göteborg i ett lugnt och trivsamt område av stadskärnan. Från hotellet har man gångavstånd till bland annat Centralstationen, GöteborgsOperan, shopping och restauranger. Elite Plaza Hotel ligger i en elegant palatsliknande byggnad från 1889 där alla originaldetaljer varsamt har bevarats. Här blandas vackra stuckaturtak och mosaikgolv harmoniskt med modern konst och design. Våra 127 exklusiva rum är inredda i en stil som kombinerar internationell och klassisk skandinavisk design.

Elite Plaza Hotel erbjuder en restaurang, en cocktailbar samt en engelsk gastropub i huset. På restaurang Swea Wine & Dine utgår man från säsongens svenska råvaror och inspireras av det franska kökets finess. Här äter våra gäster frukost och i anslutning till restaurangen ligger cocktailbaren Plaza Bar. Här umgås man i avslappnad miljö och njuter av god mat och dryck från vår barmeny. I hotellets bottenvåning ligger gastropuben The Bishops Arms där man kan njuta av en mängd olika sorters öl och whisky.

På hotellets gym kan man träna i lugn och ro och därefter koppla av med en skön bastu. Hotellgäster har även tillgång till fri gymträning på Friskis&Svettis Västra Hamngatan som ligger endast ett stenkast från hotellet.

På Elite Plaza Hotel har en unik hotellmiljö växt fram där gästernas trivsel är vårt mål. Servicenivån som Elite Plaza Hotel erbjuder är den allra högsta för att varje vistelse ska bli en unik hotellupplevelse.

Bekvämligheter

Bar
Restaurang
Parkering
Gym
Relax
Miljömärkt

Våra rum