Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn

Hotell nära Globen Stockholm

Runt fönster ovanför dubbelsäng

I Stockholm har vi sju hotell som alla befinner sig i närheten av spårvagnar, färjor, bussar och tunnelbana. Ta dig enkelt till Globen från våra hotell och njut av närheten till stan, citynära natur och nöjen. Vill du veta mer? I receptionen finns vår personal för att guida dig rätt.

Stockholm

Elite Eden Park Hotel

Sturegatan 22, 114 36 Stockholm
Medlemspris
1030Sek Per natt
Mer om hotellet
Stockholm

Elite Hotel Adlon, Stockholm

Vasagatan 42, 111 20 Stockholm
Medlemspris
854Sek Per natt
Mer om hotellet
Stockholm

Elite Hotel Arcadia, Stockholm

Körsbärsvägen 1, 114 23 Stockholm
Medlemspris
881Sek Per natt
Mer om hotellet
Stockholm

Elite Hotel Carolina Tower, Stockholm

Eugeniavagen 6, Solna, 171 64 Stockholm
Medlemspris
971Sek Per natt
Mer om hotellet
Stockholm

Elite Hotel Marina Tower, Stockholm

Saltsjöqvarns Kaj 25, Nacka, 131 71 Stockholm
Medlemspris
925Sek Per natt
Mer om hotellet
Stockholm

Elite Hotel Stockholm Plaza

Birger Jarlsgatan 29, 103 95 Stockholm
Medlemspris
749Sek Per natt
Mer om hotellet
Stockholm

Elite Palace Hotel, Stockholm

St Eriksgatan 115, 113 43 Stockholm
Medlemspris
779Sek Per natt
Mer om hotellet

Boka ett av våra hotell nära Globen 

I Stockholm får du nära till Globen på våra lyxiga hotell. Var där när din favoritartist spelar eller njut av spännande matcher och avgörande spel på Stockholms klassiska arena Globen! Våra hotell finns alltid i nära anslutning till tunnelbana, bussar, färjor eller tvärbana. Ta dig enkelt till Globen och fråga personalen i receptionen om du känner dig det minsta osäker på hur du tar dig dit enklast.

Stockholm är en levande stad med ett rikt uteliv, lyxiga restauranger och roliga upplevelser. Globen finns nära till hands samtidigt som du bor på ett av Stockholms allra mysigaste, lyxigaste och mest bekväma hotell. Välkommen att boka in din vistelse redan idag!

Globen, söder om söder

Kasta dig in i Stockholms blodomlopp. I huvudstaden tar tunnelbanan eller tvärbanan dig enkelt till Globens hållplats på gröna linjen. Här kan du uppleva konserter och matcher samtidigt som du befinner dig i en arkitektoniskt unik byggnad, känd över stora delar av världen. Upplev Globen och kryp sedan lugnt ner i våra mjuka, sköna sängar på Elite Hotels.

Med Stockholms myllriga uteliv får du en underbar mix av caféer, butiker och nattklubbar och kan enkelt ta dig runt med promenad, taxi eller kollektivtrafik. Ta en fördrink på en av våra hotellbarer och ta dig sedan till Globen för att uppleva en lång kväll av kultur, nöje eller sport. Ditt hem ligger inte långt bort när det sedan är dags att bege sig hemåt igen.