Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn

Hotell nära Hovet

Kvinna i fönster på hotellrum

Har du bokat ett event på Hovet i Stockholm? Då kan du bo på ett av våra sju hotell i Stockholm som alltid har nära till kommunaltrafiken som tar dig direkt till söder och Hovet. Efter eventet är du välkommen tillbaka till oss på Elite Hotels för en god natts sömn i ett av våra mysiga hotellrum.

Stockholm

Elite Hotel Marina Tower, Stockholm

Saltsjöqvarns Kaj 25, Nacka, 131 71 Stockholm
Medlemspris
925Sek Per natt
Mer om hotellet

Boka ett av våra hotell nära Hovet

Hovet ligger på söder i Stockholm precis intill arenor som Globen och Tele2 Arena. Här spelas det flitigt med stora hockeymatcher men även mängder av internationella artister såsom Depeche Mode, AC/DC, Bruce Springsteen och Kiss har spelat här. Oavsett om du ska se din favoritartist på scen eller en hockeymatch bor du bäst hos oss på Elite Hotels. Alla våra hotell ligger nära kommunaltrafik så att du enkelt kan ta dig ut till Globenområdet med tunnelbana, tvärbana eller buss. Du kan även be vår serviceinriktade personal i receptionen ringa efter en taxi som plockar upp dig utanför lobbyn.

I våra trevliga hotellbarer kan du och ditt sällskap avnjuta en god fördrink innan det är dags för kvällens event. Efter är du välkommen tillbaka till ditt mysiga hotellrum för en god natts sömn i våra sköna sängar. Du kan till och med välja kudde själv från vår exklusiva kuddmeny. När du vaknar har vi dukat upp en stor frukostbuffé som är den perfekta starten på en ny dag och du får energi till att upptäcka Stockholm.

Utforska Södermalm

Hovet ligger i Globenområdet på söder bara ett stenkast från Skanstull och Medborgarplatsen som har fullt med trevliga pubar och restauranger som är väl värda ett besök. Här är det utmärkt att strosa runt både dag och kväll och uppleva allt Södermalm har att erbjuda. Elite Hotels har flera hotell precis i närheten som är den perfekta utgångspunkten för en resa till Stockholm!