Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn

Hotell nära Odenplan

Frukost serverad på bord

Bo på ett av Elite Hotels hotell nära Odenplan i Stockholm och njut av att ha hela staden precis utanför dörren. Elite Hotels har flera hotell i Stockholm med mysiga hotellrum, serviceinriktad personal och en stor frukostbuffé som står framdukad när du vaknar på morgonen. Varmt välkommen till oss för en weekend att minnas!

Stockholm

Elite Hotel Carolina Tower, Stockholm

Eugeniavagen 6, Solna, 171 64 Stockholm
Medlemspris
984 SEK/Natt Priset avser 2024-07-23
Mer om hotellet
Stockholm

Elite Palace Hotel, Stockholm

St Eriksgatan 115, 113 43 Stockholm
Medlemspris
929 SEK/Natt Priset avser 2024-09-01
Mer om hotellet

Odenplan är det triangelformade torget i Vasastaden, Stockholm. Här finns allt från lyxiga restauranger till små mysiga barer, shopping och sevärdheter. Odenplan är även en knutpunkt för kollektivtrafiken och du hittar både tunnelbana, pendeltåg och bussar som tar dig runt hela Stockholm. Vill du bo i ett livligt område där det händer mycket ska du definitivt boka ett av våra hotell nära Odenplan.

BO PÅ ETT ELITE HOTELS NÄRA ODENPLAN

Elite Hotels har flera hotell som ligger nära Odenplan och är perfekta att bo på för en weekendresa till huvudstaden. Alla har rymliga och mysiga rum med sköna sängar och du kan alltid välja din egen kudde från vår exklusiva kuddmeny.

  • Elite Palace Hotel – Detta moderna hotell ligger på St Eriksgatan i Vasastan, ett stenkast från Odenplan. Här hittar du 284 rum med trivsam inredning och ett flertal restauranger. Högst upp ligger det nyöppnade Vana Spa med 300 kvm stort gym, pool, jacuzzi och ett stort utbud av behandlingar.
  • Elite Hotel Arcadia – Välkommen till en lugn och trivsam oas mitt i Stockholm. Elite Hotel Arcadia ligger en kortare promenad från Odenplan men du kan även enkelt ta dig hit med kollektivtrafik. Hotellet har 90 rum och en trevlig trädgård som är perfekt att vistas i på sommaren. 
  • Elite Hotel Adlon – Beläget precis vid Stockholms Centralstation kan du ta dig till Odenplan med tunnelbana, pendeltåg och bussar. Du kan naturligtvis även promenera. Elite Hotel Adlon ligger i en charmig byggnad från 1800-talet och erbjuder 203 rum.  

Boka ett hotell nära Odenplan här på Elite Hotels!