Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn

Hotell Stockholm Hötorget

Reception

Bo på ett av våra sju hotell i Stockholm nära Hötorget. Våra centralt belägna hotell med kollektivtrafiken utanför dörren ger dig den bästa utgångspunkten när du vill uppleva allt Stockholm har att erbjuda. Vår serviceinriktade personal hjälper dig gärna med allt du behöver!

VÅRA HOTELL NÄRA STOCKHOLM HÖTORGET

Hötorget är det vackra torget fullt med liv mitt i Stockholm. Här kan du njuta av torghandlare som säljer blommor, frukt och grönt, bra restauranger och shopping längs Stockholms mest kända gata – Drottninggatan. Här finns allt du behöver för en äkta storstadssemester. Elite Hotels har flera hotell nära Stockholm Hötorget där du kan koppla av efter en dag i storstaden. Våra rum har en mysig atmosfär med sköna sängar där du kan njuta av en god natts sömn.

I vår reception som är bemannad dygnet runt hittar du vår serviceinriktade personal som gärna kommer med tips på vad du kan göra när du är på besök i Stockholm. På Elite Hotels bor du centralt beläget med tunnelbana, buss och pendeltåg utanför dörren och kan enkelt ta dig runt hela Stockholm. Besök museér, nöjesparker, sevärdheter och restauranger som gör resan minnesvärd.

Stockholm

Elite Eden Park Hotel

Sturegatan 22, 114 36 Stockholm
Medlemspris
1030Sek Per natt
Mer om hotellet
Stockholm

Elite Hotel Adlon, Stockholm

Vasagatan 42, 111 20 Stockholm
Medlemspris
854Sek Per natt
Mer om hotellet
Stockholm

Elite Hotel Stockholm Plaza

Birger Jarlsgatan 29, 103 95 Stockholm
Medlemspris
749Sek Per natt
Mer om hotellet

BO PÅ HOTELL STOCKHOLM HÖTORGET

Bo på ett av våra trivsamma hotell vid Stockholm Hötorget. Oavsett om du kommer själv, med din sambo eller med hela familjen har vi ett rum som passar. Hos oss ingår alltid följande:

  • Lyxig frukostbuffé
  • Rökfria rum
  • Wifi
  • Parkering
  • Serviceinriktad personal