Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn

Hotell nära Birger Jarlsgatan i Stockholm

Birger Jarlsgatan med Elite Hotel Plaza

Varmt välkommen och bo på ett hotell nära Birger Jarlsgatan i Stockholm här på Elite Hotels. Vi har flera hotell med ett utmärkt läge där du har närhet till allt fantastiskt Stockholm har att erbjuda. Oavsett om du reser i tjänsten eller privat har vi ett Elite Hotels som passar dig.

Stockholm

Elite Eden Park Hotel

Sturegatan 22, 114 36 Stockholm
Medlemspris
1030Sek Per natt
Mer om hotellet
Stockholm

Elite Hotel Stockholm Plaza

Birger Jarlsgatan 29, 103 95 Stockholm
Medlemspris
749Sek Per natt
Mer om hotellet

Boka ett av våra hotell nära Birger Jarlsgatan i Stockholm

På Elite Hotels har vi flera hotell nära Birger Jarlsgatan i Stockholm. Du bor alltid på trivsamma hotell mitt i stan med närhet till shopping, nöjesliv och underbar stadsmiljö. Här kan du vandra längs några av Stockholms mest kända gator för att snabbt ta dig tillbaka till hotellet med kollektivtrafik eller till fots. Här är två av våra hotell som ligger mitt på Stureplan:  

  • Elite Hotel Stockholm Plaza – Elite Hotel Stockholm Plaza ligger mitt på Birger Jarlsgatan på Stureplan och är ett modernt hotell med hela Stockholm utanför dörren. Här finns 143 mysiga hotellrum och två restauranger med vassa smaker. Ett utmärkt hotell för en weekend i Stockholm.
  • Elite Eden Park Hotel – Precis vid Humlegården ligger Elite Eden Park Hotel som är ett av våra hotell nära Birger Jarlsgatan i Stockholm. Elite Eden Park Hotel är ett underbart hotell med 124 trivsamt inredda hotellrum och två välsmakande restauranger. Passa på att träna i det fräscha gymmet och avsluta med en vistelse i den sköna bastun.

Upptäck det bästa av Stockholm

Vår fantastiska huvudstad erbjuder verkligen allt. Genom Stureplan i Stockholm går den kända gatan Birger Jarlsgatan som kantas av designbutiker, lyxiga restauranger och pulserande nattklubbar. Ett av våra lägligt placerade Elite Hotels är alltid den bästa utgångspunkten för att upptäcka det bästa av Stockholm. Här kan du vila upp dig innan dagens nya äventyr. Dessutom ingår alltid vår stora frukostbuffé!

Boka ett av våra hotell nära Birger Jarlsgatan i Stockholm redan idag!