Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn

Hotell Stureplan

Fin bäddad säng.

Elite Hotel Stockholm Plaza, Elite Hotel Arcadia och Elite Eden Park Hotel finns alla på, eller med gångväg, till en av Stockholms mest levande torg, Stureplan. Njut av allt vad Stureplan har att erbjuda och låt sedan vår personal ta hand om dig på våra lyxiga, moderna hotell.

BOKA ETT AV VÅRA HOTELL VID STUREPLAN

Stureplan är en av Stockholms mest levande torg mitt i stadsdelen Östermalm. Här samlas förstklassiga restauranger, krogar och shoppinggallerian Sturegallerian i ett myller av trendiga butiker och anrika caféer. En central och livlig plats som alltid verkar ha det senaste inom uteliv att erbjuda. Utforska Stureplan och låt sedan vår fantastiska personal ta hand om dig.

 

PÅ STUREPLAN FINNS ALLT DU BEHÖVER

Stureplan är platsen i Stockholm som aldrig sover. Med sitt myllriga uteliv och härliga mix av parker, caféer, butiker och nattklubbar räknas det som Stockholms hjärta. Låt Vassa Eggen Steakhouse locka in dig till sin utsökta meny och avslappnade stämning och avrunda kvällen på någon av Stureplans trendiga krogar. Njut av tanken på att ditt hem ligger ett stenkast bort och få ut det mesta av din vistelse i Stockholm på ett av våra hotell vid Stureplan.

PÅ VÅRA HOTELL I STUREPLAN

På våra hotell vid Stureplan har du närheten till kommunikationer, citynära naturupplevelser och en alldeles unik storstadspuls. Du kommer också enkelt kunna promenera till Djurgården och uppleva Stockholms anrika kulturutbud med Skansen, Nordiska museet och Liljevalchs bara för att nämna få. Vad du än tar dig för kommer du kunna njuta av vår lugna och bekväma atmosfär på Elite Hotels.

Stockholm

Elite Eden Park Hotel

Sturegatan 22, 114 36 Stockholm
Medlemspris
1030Sek Per natt
Mer om hotellet
Stockholm

Elite Hotel Stockholm Plaza

Birger Jarlsgatan 29, 103 95 Stockholm
Medlemspris
749Sek Per natt
Mer om hotellet

VÅRA HOTELL SOM LIGGER PÅ ELLER STRAX INTILL STUREPLAN:

  • Elite Hotel Stockholm Plaza
  • Elite Hotel Arcadia
  • Elite Eden Park Hotel

På alla våra hotell möts du av leende personal, exklusiva rum och underbar atmosfär.