Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn

Hotell nära Göta Lejon

Hotellrum med havsutsikt, skrivbord och fåtölj

Har du bokat en föreställning på underbara Göta Lejon? Då kan du ta in på ett av våra sju hotell i Stockholm som alla befinner sig i nära anslutning till tunnelbana. Ta dig enkelt till Medborgarplatsen från oss, vi ringer gärna och beställer en taxi som plockar upp dig utanför lobbyn.

Stockholm

Elite Eden Park Hotel

Sturegatan 22, 114 36 Stockholm
Medlemspris
1030Sek Per natt
Mer om hotellet
Stockholm

Elite Hotel Adlon, Stockholm

Vasagatan 42, 111 20 Stockholm
Medlemspris
854Sek Per natt
Mer om hotellet
Stockholm

Elite Hotel Arcadia, Stockholm

Körsbärsvägen 1, 114 23 Stockholm
Medlemspris
881Sek Per natt
Mer om hotellet
Stockholm

Elite Hotel Carolina Tower, Stockholm

Eugeniavagen 6, Solna, 171 64 Stockholm
Medlemspris
971Sek Per natt
Mer om hotellet
Stockholm

Elite Hotel Marina Tower, Stockholm

Saltsjöqvarns Kaj 25, Nacka, 131 71 Stockholm
Medlemspris
925Sek Per natt
Mer om hotellet
Stockholm

Elite Hotel Stockholm Plaza

Birger Jarlsgatan 29, 103 95 Stockholm
Medlemspris
749Sek Per natt
Mer om hotellet
Stockholm

Elite Palace Hotel, Stockholm

St Eriksgatan 115, 113 43 Stockholm
Medlemspris
779Sek Per natt
Mer om hotellet

Boka ett av våra hotell nära Göta Lejon

Göta Lejon ligger i Götgatspalatset intill Medborgarplatsen. Den vackra byggnaden är från 20-talet och öppnade som en av Stockholms första biografer. Senare möjliggjorde man teaterföreställningar och idag förknippas det främst med musikaler. Moderna uppsättningar av Romeo och Julia varvas med Grease och andra klassiker. Är det på Göta Lejon du ska spendera kvällen i Stockholm? Då ska du ta in på något av våra Elite Hotels som alltid ligger välplanerade nära tunnelbana, tvärbana eller färjor.

Ta en fördrink med ett gott sällskap i våra mysiga barer och ta er sedan in till hjärtat av Södermalm. Ta dig enkelt dit med tunnelbanans gröna linje eller beställ en taxi från oss i receptionen. Då kommer en taxibil och plockar upp dig utanför lobbyn!

Ta dig till Södermalm

Våra hotell ligger centralt placerade i innerstan. Härifrån går det snabbt och smidigt att ta sig runt med tunnelbana, taxi, buss eller tvärbana. För att ta sig till Södermalm kan du ta gröna linjen från T-Centralen. Är du osäker kan du alltid fråga oss i receptionen. Vi guidar dig gärna till enklaste sättet att ta dig fram i stan på.

Låt Södermalm förföra dig och ditt sällskap med sin urbana charm och njut av er kväll på Göta Lejon. Ta er sedan smidigt hem till oss på Elite Hotel där vår personal möter er med varma leenden i receptionen. Kanske vill du unna dig en extra god natts sömn med hjälp av vår kuddmeny? Låt kroppen slappna av i våra mjuka sängar och vakna upp till en stärkande, energispäckad frukost.

Upplev närheten till allt med oss på Elite Hotel, nära förbindelser till Göta Lejon, Södermalm och massa mer. Välkommen!