Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn

Spapaket

Kvinna med grön bikini i pool

Ta en paus från vardagen eller boka in en hel helg där kropp och själ står i fokus.

Njut av en härlig stund i bubbelpoolen på något av våra spahotell eller passa på att ta en behandling och låt någon annan ta hand om dig. I alla relax- och spapaket ingår övernattning samt en härlig frukostbuffé!

Alla våra Vana Spa-paket

Flicka badar i pool

Family Getaway Deluxe

Upplev familjelyx där Vana Spa för de vuxna, Palace Playground för barn, en trerätters middag och en timmes barnspa ingår.

Läs mer
Barn i lekrum som läser böcker.

Family Getaway

Upplev balansen mellan avkoppling och nöje med vårt familjepaket där Vana Spa för de vuxna och Palace Playground för barn ingår.

Läs mer
Två pojkar i poncho sittandes på bänk

Family Holiday Spa

Boka vårt spapaket och se fram emot avkopplande hotellvistelse med hela familjen under utvalda datum som inkluderar inträde till Vana Spa och frukostbuffé!

Läs mer
Kvinna och man skrattandes vid middagsbord

Dinner & Day Spa

Boka vårt kompletta spa- och middagspaket och njut av en vistelse som inkluderar boende, inträde till Vana Spa och en utsökt tvårätters middag!

Läs mer
Kvinna som i pool lutandes på arm

Day Spa

Välkommen till att boka vårt spapaket som inkluderar boende i dubbelrum, inträde till Vana Spa samt en härlig frukostbuffé!

Läs mer

Relaxing Sunday

Avsluta veckan på topp! I paketet ingår övernattning i något av våra härliga rum, en enrätters middag i restaurang Paolos samt två timmars inträde till relaxavdelningen.

Läs mer

Perfect Start Spapaket

Unna dig ett härligt spapaket där ett spabesök mellan 10.00-13.00, välsmakande lunch i hotellets restaurang och frukostbuffé ingår.

Läs mer

Perfect Evening Spapaket

Ta en paus från vardagens måsten med vårt spapaket där det ingår spabesök mellan 16.00-19.00, välkomstdrink, trerätters middag och en god frukostbuffé.

Läs mer