Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn

Konferens i Stockholm

Stor lokal med uppradade stolar och projektor

Boka en konferens i Stockholm på ett av våra fina hotell. Vi erbjuder moderna konferenslokaler i Stockholm av olika storlek och karaktär.

Elite Hotels har sju konferenshotell i Stockholm med unika konferensmöjligheter och över 50 möteslokaler. Oavsett om du vill ha möte mitt i stan, fest vid havet eller en stor kongress så har vi lokaler som passar ditt behov. Upptäck våra konferensanläggningar i Stockholm!

KONFERENShotell I STOCKHOLM

Våra konferenslokaler i Stockholm kommer alla med den senaste tekniken. Möts i ljusa, moderna lokaler och låt våra erfarna mötesrådgivare assistera vid behov. Boka ett mötesrum inför styrelsemötet, arrangera en mässa, mingel eller en stor kongress. Vi har möteslokaler av olika storlek över hela Stockholm.

Pausa med Elite Hotels omtalade konferensfika. Vår konferensfika är ett populärt inslag under konferensen där konferensdeltagarna kan fylla på med energi och umgås över hembakat fröknäcke, läckra sötsaker och hälsosamma alternativ.

Våra konferenshotell ligger på Stockholms bästa lägen med bra kommunikationer vilket gör det smidigt för alla deltagare att mötas hos oss. Vi erbjuder hög standard på mat och dryck samt den högsta servicenivån. Hos oss är möjligheterna är oändliga – har du en idé om vad du vill göra ser vi till att den blir verklighet.

KONFERENS STOCKHOLM CITY

Boka ett möte med kort varsel mitt i city eller planera för en större konferens med övernattning. Vi erbjuder flera möjligheter för er konferens i Stockholm. Vid bokning av en konferens med övernattning ingår alltid vår härliga frukostbuffé och fritt höghastighets wifi i hela hotellet.

Kombinera er konferens i Stockholm med teambuilding eller en trevlig after work. Vi erbjuder flera aktiviteter i anslutning till våra hotell och kan arrangera allt från dryckesprovningar till roliga quiz. Bjud in till ett trevlig utomhusmingel i en lummig trädgård eller låt era konferensdeltagare avnjuta sin lunch från en uteservering med havsutsikt. Hos oss finns alla möjligheter att skräddarsy er konferens, möte eller kongress.

Höghus i glas med vita detaljer och blå himmel

Elite Hotel Carolina Tower, Stockholm

Elite Hotel Carolina Tower erbjuder åtta flexibla mötes- och konferenslokaler, utrustade med den senaste tekniken samt kapacitet för 2-130 personer. I anslutning till mötesrummen finns ett inbjudande konferensområde där vi dukar upp mat och fika till pauser och mingel. På översta våningen finns två unika lokaler som är lämpade för styrelsemöten, event, mingel och fester. Lokalerna the View och the Club har exklusiv inredning och en spektakulär utsikt över Stockholm.

Läs mer
Konferensrum med biosittning, grå stolar, vita väggar och projektor

Elite Palace Hotel, Stockholm

Elite Palace Hotel är ett omtyckt och välbesökt konferenshotell med stora ytor. Våra spännande lokaler ger dig alla möjligheter att skapa intressanta möten. Hotellet erbjuder 11 ljusa och bekväma lokaler samt egen konferensreception. Vi hjälper dig att få lokalen möblerad och utrustad efter dina önskemål. Här finns gott om plats för både stora konferenser och små möten.

Läs mer
Konferenssal med biosittning, röda stolar, tv-studio, projektor

Elite Hotel Marina Tower, Stockholm

Arrangera inspirerande möten i en avkopplande miljö. Hotellet erbjuder ett helt konferensplan med 13 konferensrum och bemannad konferensreception, här finns väl tilltagna ytor för mingel och utställning.

Läs mer
Konferensrum med styrelsesittning, mörkbrunt bord, röda stolar och blå väggar

Elite Hotel Stockholm Plaza, Stockholm

Våra härliga konferenslokaler är belägna på entréplan. De eleganta salarna är ljusa och välutrustade och tar upp till 50 konferensgäster. Här kan du ha konferenser, styrelsemöten och middagar i sober miljö. Alla lokaler är lugnt belägna med stora fönster ut mot David Bagares gata.

Läs mer
Konferensrum med u-sittning, vita bord, vita väggar och grå matta

Elite Hotel Arcadia, Stockholm

På Elite Hotel Arcadia kan du arrangera möten för upp till 55 personer. Hos oss är du alltid i centrum och vi gör allt för att dina mötesdagar ska bli så bra som möjligt. Våra 4 konferenslokaler ligger på entréplan med ljusa fönster ut mot trädgårdens lugna sida. Ni finner även stora ytor i anslutning till lokalerna för grupparbeten samt fika pauser.

Läs mer
Konferensrum med styrelsesittning, gröna stolar och brunt träbord

Elite Hotel Adlon, Stockholm

Våra komfortabla mötesrum finner ni på våningen under entréplan. Här kan ni konferera ostört mitt i centrum. Konferensrummen är lugnt belägna med stora fönster in mot konferensloungen. Våra mötesrum har en kapacitet på upp till 12 personer och passar perfekt för mindre konferenser och snabba möten.

Läs mer
Konferensrum med styrelsesittning, mörkbrunt bord, blå stolar och vita väggar

Elite Eden Park Hotel, Stockholm

Elite Eden Park Hotel är ett perfekt val för mindre möten. Hotellet erbjuder två mötessviter med balkong och utsikt över den vackra parken Humlegården. Här konfererar ni i en inspirerande miljö upp till 8 personer. Mötessviterna har en separat soffgrupp där fikapauser kan intas. Lunch och middagsmöjligheter erbjuds i hotellets populära restaurang Miss Voon.

Läs mer