Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn

Konferens i Stockholm

Stor lokal med uppradade stolar och projektor

Boka en konferens i Stockholm på ett av våra fina hotell. Vi erbjuder moderna konferenslokaler i Stockholm av olika storlek och karaktär.

Elite Hotels har sju konferenshotell i Stockholm med unika konferensmöjligheter och över 50 möteslokaler. Oavsett om du vill ha möte mitt i stan, fest vid havet eller en stor kongress så har vi lokaler som passar ditt behov. Upptäck våra konferensanläggningar i Stockholm!

KONFERENShotell I STOCKHOLM

Våra konferenslokaler i Stockholm kommer alla med den senaste tekniken. Möts i ljusa, moderna lokaler och låt våra erfarna mötesrådgivare assistera vid behov. Boka ett mötesrum inför styrelsemötet, arrangera en mässa, mingel eller en stor kongress. Vi har möteslokaler av olika storlek över hela Stockholm.

Pausa med Elite Hotels omtalade konferensfika. Vår konferensfika är ett populärt inslag under konferensen där konferensdeltagarna kan fylla på med energi och umgås över hembakat fröknäcke, läckra sötsaker och hälsosamma alternativ.

Våra konferenshotell ligger på Stockholms bästa lägen med bra kommunikationer vilket gör det smidigt för alla deltagare att mötas hos oss. Vi erbjuder hög standard på mat och dryck samt den högsta servicenivån. Hos oss är möjligheterna är oändliga – har du en idé om vad du vill göra ser vi till att den blir verklighet.

KONFERENS STOCKHOLM CITY

Boka ett möte med kort varsel mitt i city eller planera för en större konferens med övernattning. Vi erbjuder flera möjligheter för er konferens i Stockholm. Vid bokning av en konferens med övernattning ingår alltid vår härliga frukostbuffé och fritt höghastighets wifi i hela hotellet.

Kombinera er konferens i Stockholm med teambuilding eller en trevlig after work. Vi erbjuder flera aktiviteter i anslutning till våra hotell och kan arrangera allt från dryckesprovningar till roliga quiz. Bjud in till ett trevlig utomhusmingel i en lummig trädgård eller låt era konferensdeltagare avnjuta sin lunch från en uteservering med havsutsikt. Hos oss finns alla möjligheter att skräddarsy er konferens, möte eller kongress.