Boka vårt bästa pris, bli medlem nu!

Hotell i centrala Stockholm

Upptäck våra hotell i centrala Stockholm. Bo nära Stockholm Centralstation och ha gångavstånd till stadens breda utbud av restauranger, shopping och sevärdheter. Våra hotell i centrala Stockholm erbjuder fina hotellrum, bra restauranger och trevliga sociala ytor. Sov gott i bekväma sängar och arbeta smidigt på distans från rummets skrivbord.

Vi erbjuder flera hotell i centrala Stockholm. Bo nära Hötorget, Drottninggatan, Sergelstorg och Kungsträdgården. Från våra hotell har du nära till några av Stockholms bästa sevärdheter. Du bor även nära Arlanda Express och flygbussar till Bromma, Arlanda och Stockholm Skavsta. 

Varmt välkommen med din bokning!


Charmiga Elite Hotel Adlon är centralt beläget intill Centralstationen och Arlanda Express. Här bor du med närhet till Stockholms attraktioner och med bästa tänkbara kommunikationer. Hotellet erbjuder 166 hotellrum.

Från   891 SEK /natt

(Priset hittades i dag, Priset avser 2020-12-19)

Boka

Elite Hotel Arcadia är en härlig oas i centrala Stockholm, två minuter från tunnelbana och bussar samt med gångväg till Stureplan. Här finns 90 rum, konferenslokaler och ett välutrustat gym med bastu och relax. Välkommen till ett personligt hotell med avslappnad atmosfär, trädgård och restaurang.

Från   891 SEK /natt

(Priset hittades i dag, Priset avser 2020-12-28)

Boka

Elite Hotel Marina Tower är beläget i en historisk kvarnbyggnad vid vattnet, bara några minuter från centrum. Hotellet erbjuder smakfullt inredda hotellrum, restaurang med uteservering och Sturebadet Marina Tower spa.

Från   1058 SEK /natt

(Priset hittades i dag, Priset avser 2021-01-23)

Boka

Elite Hotel Stockholm Plaza är ett klassiskt modernt hotell på Birger Jarlsgatan i centrala Stockholm, ett stenkast från Stureplan, med Humlegården på andra sidan gatan och två populära restauranger i byggnaden.

Från   690 SEK /natt

(Priset hittades i dag, Priset avser 2020-12-28)

Boka

Elite Palace Hotel är ett modernt hotell beläget i centrala Vasastan. Här bor du i en fridfull miljö med närhet till tunnelbana, bussar och flygbussen som stannar precis utanför. I hotellet finns gastropuben The Bishops Arms och Vana spa med bastubad, gym och välgörande behandlingar. 

Från   632 SEK /natt

(Priset hittades i dag, Priset avser 2021-01-07)

Boka
_