Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn

Sista minuten hotell Göteborg

Fasaden av Elite Plaza Hotel i Göteborg med blå Elite-flagga

Är du trött på den grå vardagen hemma och vill resa iväg någonstans inom det snaraste? Då ska du boka ett sista minuten hotell i Göteborg här på Elite Hotels. Detta är perfekt när du vill komma iväg snabbt och få ditt hotell till bästa pris. Njut av vackra hotellrum som bjuder in till avkoppling, matupplevelser av världsklass och alla sevärdheter och nöjen Göteborg har att erbjuda!

Göteborg

Elite Park Avenue Hotel, Göteborg

Kungsportsavenyn 36-38, 411 36 Göteborg
Medlemspris
776Sek Per natt
Mer om hotellet
Göteborg

Elite Plaza Hotel, Göteborg

Vastra Hamngatan 3, 411 17 Göteborg
Medlemspris
748Sek Per natt
Mer om hotellet

BOKA DITT SISTA MINUTEN HOTELL I GÖTEBORG

Bo på ett av Elite Hotels två mysiga hotell i Göteborg som båda är centralt belägna med bland annat Avenyn, Liseberg och centralstationen utanför dörren. Perfekta för en spontansemester till staden som har ett stort utbud av nöjen och kultur. Kanske är du sugen på en helg fylld med härlig mat och shopping eller vill du bara ha en avkopplande weekend med ett besök i vår relaxavdelning. Avsluta dagen i ditt mysiga hotellrum där du kryper ner i krispiga lakan med en kudde du valt från vår kuddmeny för en god natts sömn. Boka ditt sista minuten hotell i Göteborg hos Elite Hotels till billigt pris, så kan du lägga mer pengar på nöjen!

BO PÅ ELITE HOTELS NÄR DU RESER I SISTA MINUTEN

Ibland kan det löna sig att avvakta med sin hotellbokning. Är du lite flexibel med avresedatum och kan åka iväg med kort varsel kan du spara mycket pengar på att boka sista minuten hotell i Göteborg. Elite Hotels har alltid serviceinriktad personal som är redo att välkomna dig och kan hjälpa dig med tips på vad som finns att göra i stan. Glöm inte att en lyxig frukostbuffé med både varma och kalla rätter alltid ingår när du bor hos oss.

Varmt välkommen att boka din nästa sista minuten resa redan idag!

Tillbaka till Hotell Göteborg