Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn

Hotell nära Sahlgrenska

Bil väg med träd på sidan

Bo på ett hotell nära Sahlgrenska Universitetssjukhuset i Göteborg. Elite Hotels har två hotell centralt belägna i Göteborg varifrån du enkelt tar dig till Sahlgrenska med kollektivtrafik eller taxi som vår serviceinriktade personal kan hjälpa dig att boka. Båda våra hotell har moderna och rymliga hotellrum med sköna sängar som är perfekta när du behöver vila upp dig!

Göteborg

Elite Park Avenue Hotel, Göteborg

Kungsportsavenyn 36-38, 411 36 Göteborg
Medlemspris
776Sek Per natt
Mer om hotellet
Göteborg

Elite Plaza Hotel, Göteborg

Vastra Hamngatan 3, 411 17 Göteborg
Medlemspris
748Sek Per natt
Mer om hotellet

BOKA ETT AV VÅRA HOTELL NÄRA SAHLGRENSKA I GÖTEBORG

Sahlgrenska Universitetssjukhuset i Göteborg har specialistsjukvård inom bland annat hjärt- och kärlsjukdomar, rekonstruktiv kirurgi, barnsjukvård och immunologi. Här utförs de allra mest komplicerade behandlingarna men samtidigt är alltid omtanke och omvårdnad för patienten i fokus. Det behandlas patienter från hela Sverige för att alla ska ha rätt till den bästa vården. Ska du behandlas på Sahlgrenska eller besöka någon närstående som är inlagd? 

BO PÅ ELITE HOTELS I GÖTEBORG 

Elite Hotels har två hotell när Sahlgrenska i Göteborg: Elite Park Avenue Hotel och Elite Plaza Hotel. Här bor du i trivsamma rum och kan koppla av innan och efter ditt besök på sjukhuset.

  • Elite Park Avenue Hotel – Mitt på paradgatan Avenyn ligger detta moderna hotell med 326 rum. Här bor du alltid med förstklassig service och har tillgång till gym och relaxavdelning med bastu och en mindre pool. Är du hungrig ska du besöka restaurangen atPARK med internationella smaker eller The Bishop Arms med en brittiskinspirerad meny.
  • Elite Plaza Hotel – Detta femstjärniga hotell med 127 rum ligger i ett lugnt område mitt i stan. Här bor du i charmiga rum och i en mysig atmosfär med vackra originaldetaljer bevarade. På bottenvåningen hittar du gastropuben The Bishop Arms med ett stort öl- och whiskeyutbud. I hotellet finns även restaurangen Swea Wine & Dine där säsongens råvaror står i fokus och cocktailbaren Plaza Bar där du kan njuta av goda drinkar.

Boka ett av våra hotell när Sahlgrenska här på Elite Hotels!

Tillbaka till Hotell Göteborg