Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn

Hotell nära Ullevi arena

Balkong med utsikt över Göteborg

Ska du besöka Göteborg och Ullevi för en musikkonsert eller ett sportevenemang? Då ska du boka övernattning på ett av våra två hotell nära Ullevi. Med kommunaltrafik precis utanför dörren når du Ullevi snabbt och enkelt. Du kan även låta vår serviceinriktade personal boka en taxi åt dig eller ta en kortare promenad på cirka 20 minuter för att ta dig till ditt evenemang.

Göteborg

Elite Park Avenue Hotel, Göteborg

Kungsportsavenyn 36-38, 411 36 Göteborg
Medlemspris
776Sek Per natt
Mer om hotellet
Göteborg

Elite Plaza Hotel, Göteborg

Vastra Hamngatan 3, 411 17 Göteborg
Medlemspris
748Sek Per natt
Mer om hotellet

BOKA ETT AV VÅRA HOTELL I GÖTEBORG NÄRA ULLEVI

Ullevi är en gigantisk arena i Göteborg som årligen håller flera musik- och sportevenemang. Arenan invigdes år 1958 inför att fotbolls-VM skulle hållas och kan ta emot hela 75 000 åskådare. Här har några av världens största artister såsom Bruce Springsteen, Coldplay, Guns ’n Roses och Metallica spelat. Det hålls även många av sportevenemang såsom fotbollsmatcher, ishockeymatcher och friidrottsevent. Har du ett evenemang inbokat? Bo på ett av våra två hotell nära nya Ullevi!

Elite Park Avenue Hotel – Elite Park Avenue Hotel ligger på Avenyn i Göteborg och är det perfekta utgångsläget för ett besök i staden. Med shopping, nöjesliv och kultur utanför dörren finns det mycket att hitta på både innan och efter ditt besök på Ullevi.

Elite Plaza Hotel – Här bor du i ett lugnt och mysigt område av Göteborgs stadskärna. Rummen är elegant och harmoniskt inredda för att du ska kunna vila upp dig ordentligt efter en helkväll på Ullevi.

BO HOS OSS PÅ ELITE HOTELS I GÖTEBORG

Ska du på ett event på Ullevi är det väl värt att ta några dagar extra för att njuta av vackra Göteborg. Här finns mängder av fantastiska restauranger, bra shopping och vackra sevärdheter. Bor bäst gör du på ett av våra hotell nära Ullevi! Boka här på Elite Hotels redan idag.

Tillbaka till Hotell Göteborg