Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn

Hotell nära Centralstationen i Göteborg

Stort staty av huvud på ett berg

Bo på ett av våra hotell nära centralstationen i Göteborg där du har kollektivtrafiken precis utanför dörren och enkelt kan ta dig runt hela staden. Elite Hotels har två hotell centralt belägna i Göteborg med trivsamma hotellrum, serviceinriktad personal och en stor frukostbuffé med varma och kalla rätter som ingår. Varmt välkommen att boka din nästa Göteborgsvistelse hos oss redan idag!

Göteborg

Elite Park Avenue Hotel, Göteborg

Kungsportsavenyn 36-38, 411 36 Göteborg
Medlemspris
776Sek Per natt
Mer om hotellet
Göteborg

Elite Plaza Hotel, Göteborg

Vastra Hamngatan 3, 411 17 Göteborg
Medlemspris
748Sek Per natt
Mer om hotellet

BOKA ETT HOTELL NÄRA CENTRALSTATIONEN I GÖTEBORG

Bo på ett av Elite Hotels två hotell nära centralstationen i Göteborg. Elite Park Avenue Hotel och Elite Plaza Hotel har högsta standard med mysiga rum och sköna sängar. Du kan dessutom välja kudde från vår exklusiva kuddmeny för maximal komfort. Vakna upp utvilad och redo att upptäcka Göteborg.

  • Elite Park Avenue Hotel – Här bor du på ett hotell beläget mitt på Avenyn där du har shopping, restauranger och nöjesliv av världsklass. Med en kortare promenad eller spårvagn når du snabbt centralstationen och kan ta dig vidare. På hotellet finns ett gym med all utrustning du kan tänka dig, relaxavdelning samt torrbastu och ångbastu där du kan slappna av en stund. 
  • Elite Plaza Hotel – Elite Plaza Hotel är ett av våra hotell nära centralstationen i Göteborg. Detta femstjärniga hotell ligger trots sitt centrala läge i ett lugnt och mysigt område. Du har gångavstånd till centralstationen och mycket annat denna härliga stad har att erbjuda. Här finns gym och bastu samt restaurang, cocktailbar och en gastropub som är ett perfekt avslut på kvällen.

UPPLEV GÖTEBORG MED BÄSTA UTGÅNGSLÄGE

Göteborg är en underbar stad som erbjuder det mesta. När du bor hos oss på Elite Hotels har du alltid ett perfekt utgångsläge och kan uppleva Västkustens pärla på bästa vis. Vandra längs Avenyn, besök Liseberg eller ät på någon av Göteborgs toppkrogar. 

Boka ditt hotell nära centralstationen i Göteborg här på Elite Hotels!

Tillbaka till Hotell Göteborg