Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn

Hotellpaket Liseberg

Karusell på Liseberg

Ta med hela familjen och upptäck underbara Liseberg i Göteborg och bo på femstjärniga Elite Plaza Hotel. Vår serviceinriktade personal står redo att välkomna dig och din familj för en vistelse fylld med fartfyllda åkattraktioner och mysiga stunder i våra vackra hotellrum.

Göteborg

Elite Park Avenue Hotel, Göteborg

Kungsportsavenyn 36-38, 411 36 Göteborg
Medlemspris
931 SEK/Natt Priset avser 2024-07-28
Mer om hotellet
Göteborg

Elite Plaza Hotel, Göteborg

Vastra Hamngatan 3, 411 17 Göteborg
Medlemspris
914 SEK/Natt Priset avser 2024-08-11
Mer om hotellet

KUL FÖR HELA FAMILJEN PÅ LISEBERG

Parken är Sveriges mest besökta turistmål och detta är inte så konstigt eftersom det finns något att uppleva för alla åldrar. För de allra minsta är kaninlandet och Barnens Paradis perfekt med lite mindre läskiga karuseller och roliga lekplatser. För de större barnen och vuxna finns mer vågade karuseller som kräver sitt mod. Förutom karuseller finns det ett stort utbud av spel där ni i familjen kan utmana varandra och lyckohjul där ni kan vinna härliga priser. För den musikintresserade hålls det under sommaren konserter med några av de mest aktuella artisterna. Dessutom är parken fylld med restauranger så här finns något gott att äta för alla smaker. Boka dina biljetter direkt på Lisebergs hemsida, liseberg.se.

HOTELLPAKET LISEBERG PÅ ELITE PLAZA HOTEL

Boka hotellpaket Liseberg hos oss och bo på underbara Elite Plaza Hotel. Här bor ni i en vacker byggnad som är belägen i ett lugnt och trivsamt område mitt i centrum. Hotellrummen är trivsamt inredda med sköna sängar för att bjuda in till en god natts sömn. Ni kan till och med välja er egen kudde från vår exklusiva kuddmeny. När ni vaknar har vi dukat fram en stor frukostbuffé med varma och kalla rätter som gör alla i familjen redo för en dag på Liseberg. Boka ett Lisebergspaketet här hos oss på Elite Hotels och skapa nya familjeminnen!

Tillbaka till Hotell Göteborg