Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn

Hotell utanför Göteborg

Elite Plaza Hotel med spårvagn utanför

Är du på jakt efter ett hotell utanför Göteborg? Bo hos oss på Elite Hotels som alltid har kommunaltrafik runt hörnet så att du enkelt tar dig ut till områden utanför Göteborg. Vår serviceinriktade personal står redo att välkomna dig och ditt sällskap!

Göteborg

Elite Park Avenue Hotel, Göteborg

Kungsportsavenyn 36-38, 411 36 Göteborg
Medlemspris
776Sek Per natt
Mer om hotellet
Göteborg

Elite Plaza Hotel, Göteborg

Vastra Hamngatan 3, 411 17 Göteborg
Medlemspris
748Sek Per natt
Mer om hotellet

HOTELL UTANFÖR GÖTEBORG? BO PÅ ELITE HOTELS!

På Elite Hotels har vi två hotell i Göteborg som båda ligger nära Centralstationen med bussar, tåg och spårvagnar som tar dig precis dit du vill. Hos oss bor du alltid i mysiga rum som är stilrent inredda med sköna sängar där du garanterat kommer att få en god natts sömn. När du vaknar har vi dukat fram en stor frukostbuffé så att du får den bästa starten på dagen.

Elite Park Avenue Hotel ligger på Avenyn i Göteborg. Här har du tillgång till ett välutrustat gym och en avslappnande relaxavdelning där du kan njuta av bastu och pool. När hungern faller in finns den moderna restaurangen At Park med internationella smaker eller gastropuben The Bishop Arms som serverar mat och dryck av brittisk karaktär.

Elite Plaza Hotel ligger i ett lugnare område med gångavstånd till Centralstationen vilket gör att detta är ett utmärkt val när du behöver ett hotell utanför Göteborg. Här bor du i en fantastisk byggnad från 1889 med eleganta detaljer som skapar en harmonisk miljö. I huset hittar du restaurang Swea Wine & Dine som fokuserar på säsongens svenska råvaror och cocktailbaren Plaza Bar som serverar drinkar av högsta kvalitet.

MYCKET ATT BESÖKA UTANFÖR GÖTEBORG

Det är inte bara stadskärnan i Göteborg som har mycket att erbjuda. Platser såsom Hönö, Styrsö och Marstrand är väl värda att göra dagsutflykter till. Göteborg har en fantastisk skärgård där du kan njuta av en idyllisk miljö vid vattnet. Varmt välkommen att boka!

Tillbaka till Hotell Göteborg