Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn

Hotell nära Lorensbergsteatern

Balkong med utsikt över Göteborg

Har du en föreställning bokad på Lorensbergsteatern i Göteborg? Då ska du bo på ett av Elite Hotels hotell när Lorensbergsteatern där du bor i trivsamma rum med alla bekvämligheter du behöver. Varmt välkommen till oss när du ska på teater eller bara vill bo på ett bra utgångsläge för att upptäcka vackra Göteborg!

Göteborg

Elite Park Avenue Hotel, Göteborg

Kungsportsavenyn 36-38, 411 36 Göteborg
Medlemspris
776Sek Per natt
Mer om hotellet
Göteborg

Elite Plaza Hotel, Göteborg

Vastra Hamngatan 3, 411 17 Göteborg
Medlemspris
748Sek Per natt
Mer om hotellet

BO PÅ ETT AV VÅRA HOTELL NÄRA LORENSBERGSTEATERN

Lorensbergsteatern är en teaterbyggnad i Lorensbergsparken som stod färdig år 1916. Här har det gått klassiska teatrar såsom Ett drömspel av August Strindberg och Peter Pan. Teatern användes under en tid som biograf men är numera tillbaka till teater och hyrs av komikergänget Galenskaparna och After Shave som även hyr ut den till andra föreställningar. Ska du se Galenskaparna eller någon annan föreställning bor du bäst hos oss på Elite Hotels.

BO PÅ ETT ELITE HOTELS NÄRA LORENSBERGSTEATERN

Elite Hotels har två trevlig hotell i Göteborg där du bor på utmärkta centrala lägen för att upptäcka allt fantastiskt denna stad har att erbjuda.

  • Elite Park Avenue Hotel – Vill du bo på ett hotell nära Lorensbergsteatern ska du välja Elite Park Avenue Hotel som ligger på Avenyn precis runt hörnet. Detta moderna hotell har 326 hotellrum, gym och relaxavdelning. Här finns även två restauranger: atPARK med internationella smaker i en avslappnande atmosfär och The Bishop Arms med en brittiskinspirerad meny där du även hittar ett gediget öl- och whiskysortiment.
  • Elite Plaza Hotel – Elite Plaza Hotel är det femstjärniga hotellet i Göteborg som ligger mitt i stadskärnan i ett lugnt och trivsamt område. Härifrån når du Lorensbergsteatern med en promenad eller kollektivtrafik alternativt taxi. Hotellet har 127 rymliga rum med sköna sängar och en trevlig cocktailbar där du kan avsluta dagen med en drink. Här finns även restaurangerna Swea Wine & Dine och The Bishop Arms.

Boka ett hotell nära Lorensbergsteatern här på Elite Hotels!

Tillbaka till Hotell Göteborg