Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn

Hotellpaket Göteborg

Bild på hotell rum i Göteborg.

Hitta tid för gemenskap och koppla bort vardagen. Lyxa till det en helg och boka ett hotellpaket i Göteborg som är kombinerat så att du ska få ut så mycket som möjligt av din vistelse hos oss. På Elite Hotels har vi flera hotellerbjudanden som passar hela familjen, om du reser tillsammans med en kär vän eller om du reser ensam.

Göteborg

Elite Park Avenue Hotel, Göteborg

Kungsportsavenyn 36-38, 411 36 Göteborg
Medlemspris
776Sek Per natt
Mer om hotellet
Göteborg

Elite Plaza Hotel, Göteborg

Vastra Hamngatan 3, 411 17 Göteborg
Medlemspris
748Sek Per natt
Mer om hotellet

FANTASTISKT ERBJUDANDE PÅ ELITE HOTELS

Åk på weekendresa till härliga Göteborg som erbjuder massor med nöjen, spännande kultur, riktigt bra shopping, underhållande showliv och matupplevelser utöver det vanliga. Få en positiv upplevelse på Elite Hotels och ta en titt på våra oslagbara hotellpaket i Göteborg som kombinerar övernattning med middagar, spapaket och familjevänliga äventyr.

UPPLEV VÅRA HOTELL

I hjärtat av Göteborg på Avenyn ligger Elite Park Avenue Hotel. Bo i rum med elegant inredning och starta dagen med en generös frukost. Hotellet ligger i närheten av Svenska Mässan, Kongresshallen och Liseberg. Ett stenkast från hotellet ligger Konserthuset, Konstmuseet och Lorensbergsteatern. Promenerar du längs Avenyn kommer du till stadens utbud av butiker och shoppinggallerior.

Elite Plaza Hotel ligger i ett lugnt och trivsamt område av stadskärnan. Det är ett unikt hotell i anrik byggnad där alla originaldetaljer är bevarade. Lyxa till vistelsen med frukost på rummet eller njut av hotellets läckra frukostbuffé om ni så önskar.

I ALLA VÅRA HOTELLERBJUDANDEN INGÅR ALLTID:

  • Stor frukostbuffé med både kalla och varma rätter
  • Serviceinriktad personal som hjälper dig med allt du behöver
  • Rökfria rum med WiFi
  • Parkering om du kommer med bil

HITTA DITT HOTELLPAKET I GÖTEBORG PÅ ERBJUDANDE

Om du är ute efter ett mysigt hotellpaket i Göteborg  hittar du erbjudandet här. Håll utkik på våra hotellerbjudanden och välj det som passar dig på bäst. Elite Hotels har förstklassig service och varje hotell har en egen unik historia samt säregen karaktär som kommer att ge dig en unik hotellupplevelse. Varmt välkommen att boka din nästa resa redan idag!

Tillbaka till Hotell Göteborg