Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn

Familjehotell Göteborg

Tre barn i pyjamas som ligger i hotellsäng och skrattar

Överraska familjen med en unik upplevelse – checka in på ett av våra familjehotell i Göteborg. Upplev det stora utbudet av nöjen och sevärdheter i Göteborg och njut av våra centrala lägen. Dela på våra familjerum eller boka avskilda rum intill varandra.

Göteborg

Elite Park Avenue Hotel, Göteborg

Kungsportsavenyn 36-38, 411 36 Göteborg
Medlemspris
776Sek Per natt
Mer om hotellet
Göteborg

Elite Plaza Hotel, Göteborg

Vastra Hamngatan 3, 411 17 Göteborg
Medlemspris
748Sek Per natt
Mer om hotellet

VÅRA BARNVÄNLIGA HOTELL I GÖTEBORG

En vistelse i Göteborg blir enkelt en fartfylld upplevelse som allra bäst avslutas hos oss på Elite Hotels. Hos oss får du gratis wifi, frukostbuffé och förstklassig service. Din familjeweekend till Göteborg blir en helhetsupplevelse med lek, shopping och återhämtning. Boka ett familjepaket eller håll utkik efter våra aktuella erbjudanden på vår sida.

VÅRA FAMILJEVÄNLIGA HOTELL

I Göteborg har vi två hotell som båda har en unik prägel. För familjen som är ute efter extra flärd kommer Elite Plaza Hotel väl till pass med sin anrika miljö och 5-stjärniga kvalitet. För er som vill prioritera läget på Avenyn och familjevänligheten främst, passar Elite Park Avenue Hotel fint med våra 326 rökfria rum och avkopplande miljöer.

Gör allt vad storstadssemestern har att erbjuda: njut av våra strategiska lägen där innerstaden är utanför dörren. Ta del av nöjesparker, shopping, caféer och underbara matupplevelser. Låt oss göra er hemmastadda på hotellet och runda av med vår tillmötesgående personal, relaxavdelningar och sköna sängar.

BARNVÄNLIGA HOTELL I GÖTEBORG MED MYSIG RELAX

För familjen som vandrat runt i Göteborgs excentriska kvarter passar det extra fint med en magisk upplevelse i återhämtningens tecken. Ta med tonåringen till relaxavdelningen eller unna din partner lite me-time med klassisk massage medan du tar med barnen till Liseberg. Vi tror på att kombinationen av lek och vila skapar den där perfekta semestern i Göteborgs hjärta.

Håll utkik efter våra familjepaket i Göteborg. Vi på Elite Hotels skräddarsyr mer än gärna din upplevelse hos oss. Välkommen!

På våra barnvänliga hotell i Göteborg får du alltid:
  • Gratis frukostbuffé
  • Parkering
  • Serviceinriktad personal
  • Närhet till sevärdheter och nöjen
  • Wifi

Tillbaka till Hotell Göteborg