Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn

Lyxhotell Göteborg

Lyxig svit med stor dubbelsäng

Upplev magiska Elite Plaza Hotel med 5 stjärnor, eller bo mitt på Göteborgs paradgata Avenyn på Elite Park Avenue Hotel. Upplev Göteborgs urbana charm och kulinariska under, återhämta dig sedan på ett av våra lyxhotell i Göteborg. Välkommen att boka redan idag.

Göteborg

Elite Park Avenue Hotel, Göteborg

Kungsportsavenyn 36-38, 411 36 Göteborg
Medlemspris
776Sek Per natt
Mer om hotellet
Göteborg

Elite Plaza Hotel, Göteborg

Vastra Hamngatan 3, 411 17 Göteborg
Medlemspris
748Sek Per natt
Mer om hotellet

VÅRA LYXIGA HOTELL I GÖTEBORG

Göteborg är en stad med särpräglad karaktär och utomordentligt kulinariskt utbud. Här kan du hitta femstjärniga restauranger, strosa på paradgatan Avenyn och ta en dag ut i den västkustska skärgården. På Elite Hotels i Göteborg möts du av varma leenden och serviceinriktad personal, sköna sängar och centrala lägen.

Elite Plaza Hotel i Göteborg är ett lyxhotell i ordets rätta bemärkelse: med sina 5 stjärnor får du en unik hotellupplevelse i klassisk tappning. Njut av god mat och dryck, varmt omhändertagande och service dygnet runt. Elite Park Avenue Hotel är det mest centralt belägna hotellet som erbjuder en minnesvärd upplevelse i vår svit med varmt inredda toner och exklusivt badrum. Slappna av i vår gym & relaxavdelning och njut av närheten till allt vad Göteborg har att erbjuda för dagen, kvällen och natten.

 

LYXIGA SVITER I VÄSTKUSTSK MILJÖ

Göteborg och Västkusten är kända för sitt generösa utbud av lyxiga fisk- och skaldjursrestauranger. Här kan du unna dig och ditt sällskap förstklassiga matupplevelser och sedan runda av i ett av våra lyxiga hotell. Runda av i krispiga, rena lakan och vakna till en lyxig frukostbuffé. Alla våra rum är smakfullt dekorerade och inredda för att skapa en avslappnad och härlig atmosfär till våra gäster. Välkommen att uppleva våra hotell och skapa minnen för livet.

VÅRA LYXIGA HOTELL I GÖTEBORG ERBJUDER BLAND ANNAT:

  • Sviter i toppklass
  • Room service
  • Smakfull inredning
  • Wifi
  • Frukost

Våra hotell är miljöcertifierade och det finns parkering som är reserverad åt våra gäster.Tillbaka till Hotell Göteborg