Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn

Hundvänliga hotell Göteborg

Hund som sitter på fåtölj i hotellrum

Ta med din bästa vän till att av Elite Hotels hundvänliga hotell i Göteborg. För ett tillägg på endast 200 kr/ per natt är hunden välkommen att bo tillsammans med dig på hotellrummet, naturligtvis bor ledarhundar utan kostnad. Det ingår alltid vatten- och matskål, hundpåsar samt hundgodis för att även hunden ska få en underbar vistelse. Har du några frågor om att bo på hotell med hund på västkusten är du välkommen att kontakta oss.

Göteborg

Elite Park Avenue Hotel, Göteborg

Kungsportsavenyn 36-38, 411 36 Göteborg
Medlemspris
925 SEK/Natt Priset avser 2024-07-28
Mer om hotellet
Göteborg

Elite Plaza Hotel, Göteborg

Vastra Hamngatan 3, 411 17 Göteborg
Medlemspris
841 SEK/Natt Priset avser 2024-08-11
Mer om hotellet

BO PÅ HOTELL MED HUND PÅ VÄSTKUSTEN

När du behöver bo på hotell med hund på västkusten ska du välja ett av Elite Hotels hundvänliga hotell i Göteborg. Du slipper lämna bort din älskade hund och ni kan bo tillsammans på ett hotell där ni båda är lika uppskattade. På västkusten finns vacker natur att uppleva tillsammans med din hund och i Göteborg finns mängder av underbara parker och promenadstråk. I våra trivsamma hotellrum finns gott om plats för både dig och du kan njuta av din semester utan att oroa dig för hur hunden har det hemma.

BOKA ETT RUM I GÖTEBORG FÖR DIG OCH DIN HUND PÅ ELITE HOTELS

Göteborg är en stad väl värd att besöka! Här finns underbara miljöer precis vid vattnet, härlig shopping i den mysiga staden och ett pulserande nöjesliv. Oavsett om du åker själv eller med hela familjen är hunden välkommen att följa med och bo på våra hundvänliga hotell i Göteborg. Upplev allt härligt Göteborg har att erbjuda, och varför inte passa på att promenera dit tillsammans med hunden så får ni alla en promenad?

Vårt hundvänliga hotell i Göteborg är Elite Park Avenue med generösa ytor och närhet till Göteborgs parker. Boka direkt här på Elite Hotels!

Även andra djur är välkomna att bo hos oss på Elite Hotels, kontakta oss så berättar vi mer och svarar på alla dina frågor.

Tillbaka till Hotell Göteborg