Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn

Hotell nära Trädgårn i Göteborg

Hotellfrukost med smörgås, kaffe och juice

Ta en weekend i Göteborg och besök populära Trädgårn med restaurang, krogshower och en pulserande nattklubb i underbar miljö. Elite Hotels har två hotell nära Trädgårn i Göteborg som är perfekta att bo på när du vill ha nära till allt. Båda hotell har fina rum inredda för avslappning och sköna sängar där du kan välja din egen kudde från vår exklusiva kuddmeny. Varmt välkommen till oss!

Göteborg

Elite Park Avenue Hotel, Göteborg

Kungsportsavenyn 36-38, 411 36 Göteborg
Medlemspris
776Sek Per natt
Mer om hotellet
Göteborg

Elite Plaza Hotel, Göteborg

Vastra Hamngatan 3, 411 17 Göteborg
Medlemspris
748Sek Per natt
Mer om hotellet

BOKA ETT AV VÅRA HOTELL NÄRA TRÄDGÅRN I GÖTEBORG

Trädgårn i Göteborg öppnades för första gången redan år 1858 och var då ett café. Efter detta gjordes flera tillbyggnader och så småningom blev detta en modern restaurang. 1998 återinvigdes Trädgårn efter att ha brunnit ned och numera är detta en restaurang, konsertscen och nattklubb som lockar många varje år. Här kan du roa dig hela natten lång för att sedan komma tillbaka till ditt trivsamma hotellrum på Elite Hotels.

BO HOS OSS PÅ ELITE HOTELS NÄR DU ÄR I GÖTEBORG

Elite Hotels har två hotell nära Trädgårn i Göteborg: Elite Plaza Hotel och Elite Park Avenue Hotel. 

  • Elite Park Avenue Hotel – Elite Park Avenue Hotel ligger på promenadavstånd från Trädgårn och är ett modernt hotell med 326 trevliga rum. Här finns ett välutrustat gym och en relaxavdelning med bastu och pool. Trevliga restaurangen atPARK har en välsmakande meny med internationella influenser och i puben The Bishop Arms hittar du mat och dryck med brittisk inspiration.
  • Elite Plaza Hotel – Femstjärniga Elite Plaza Hotel ligger i ett lugnt och trivsamt område i centrum. Här finns 127 exklusiva rum med gott om plats och ett välutrustat gym där du kan starta dagen. I hotellet hittar du restaurangen Swea Wine & Dine där säsongens råvaror är i fokus och gastropuben The Bishop Arms med ett stort öl- och whiskysortiment.

Boka din vistelse på ett av våra hotell nära Trädgårn redan idag!

Tillbaka till Hotell Göteborg