Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn

Hotell nära liseberg

Hotellrum med pariserhjul i utsikten från fönstret

Ta med familjen och besök en av nordens största nöjesparker – Liseberg i Göteborg! Bo hos oss på härliga Elite Park Avenue Hotel eller Elite Plaza Hotel som är belägna en kort promenad från Liseberg. Här finns rum för alla och vår serviceinriktade personal står redo att välkomna er till en vistelse fylld med fart och skratt!

Göteborg

Elite Park Avenue Hotel, Göteborg

Kungsportsavenyn 36-38, 411 36 Göteborg
Medlemspris
776Sek Per natt
Mer om hotellet
Göteborg

Elite Plaza Hotel, Göteborg

Vastra Hamngatan 3, 411 17 Göteborg
Medlemspris
748Sek Per natt
Mer om hotellet

BOKA ETT AV VÅRA HOTELL NÄRA LISEBERG

Liseberg är en av Nordens största nöjesparker och är Sveriges populäraste besöksmål. Parken öppnade år 1923 och har sedan dess fyllts med fartfyllda åkattraktioner, välsmakande restauranger och konserter av världsklass. Här finns något att göra för hela familjen och ni kommer garanterat att skapa minnen för livet. Bo på ett av våra mysiga hotell nära Liseberg i Göteborg som ligger på promenadavstånd.

  • Elite Park Avenue Hotel – Elite Park Avenue Hotel ligger på Avenyn och är ett utmärkt val när du vill bo på ett hotell i Göteborg nära Liseberg. Med en promenad på cirka 10 minuters når ni Liseberg och kan se fram emot en härlig familjedag.
  • Elite Plaza Hotel – Femstjärniga Elite Plaza Hotel är beläget i ett lugnt och trivsamt område i närheten av Liseberg. Här bor ni i en avslappnad miljö och kan vakna upp utvilade och redo för att ta er an alla Lisebergs åkattraktioner.

UPPLEV LISEBERG MED OSS PÅ ELITE HOTELS

Elite Hotels har flera hotell i Göteborg nära Liseberg där du och din familj bor med hela staden precis utanför dörren. Alla våra rum är mysigt inredda för att bjuda in till en god natts sömn som kommer behövas efter en dag i karusellerna. När ni vaknar har vi dukat fram vår stora frukostbuffé som är fylld med varma och kalla rätter och blir den perfekta starten på dagen. Fråga gärna i receptionen om hur ni bäst tar er till Liseberg från våra hotell. Boka ditt hotell nära Liseberg här på Elite Hotels!

Tillbaka till Hotell Göteborg