Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn

Hotell nära Svenska mässan

Hotellrum med en dubbelsäng, fåtölj och fönster

Ska du på en av Svenska mässans utställningar? Då är du varmt välkommen att bo hos oss på Elite Hotels. Vi har två trivsamma hotell nära Svenska mässan i Göteborg med mysiga hotellrum och sköna sängar där du kan välja din egen kudde från vår exklusiva kuddmeny. Vi har alltid serviceinriktad personal som finns redo att hjälpa dig dygnet runt.

Göteborg

Elite Park Avenue Hotel, Göteborg

Kungsportsavenyn 36-38, 411 36 Göteborg
Medlemspris
776Sek Per natt
Mer om hotellet
Göteborg

Elite Plaza Hotel, Göteborg

Vastra Hamngatan 3, 411 17 Göteborg
Medlemspris
748Sek Per natt
Mer om hotellet

BOKA ETT AV VÅRA HOTELL NÄRA SVENSKA MÄSSAN I GÖTEBORG

Svenska mässan är en stor mäss- och kongressanläggning på 181 000 kvm. 1918 arrangerades den första mässan där 15 utställare fick vara med. Sedan dess har mässanläggningen växt enormt och har årligen cirka 2 miljoner besökare. Några populära mässor som är återkommande är bokmässan och båtmässan. Det har även varit flera specialutställningar såsom radioutställning, fiskeutställningen och reklammässan. Oavsett vilken utställning du ska besöka kan du bo hos oss på Elite Hotels!

BO PÅ ELITE HOTELS NÄRA SVENSKA MÄSSAN

Elite Hotels har två hotell nära Svenska mässan i Göteborg som har det perfekta utgångsläget för ett besök i Göteborg. På ett Elite Hotels har du aldrig långt ifrån stadens puls, sevärdheter och lyxiga restaurangupplevelser.

  • Elite Park Avenue Hotel – Elite Park Avenue Hotel är det moderna hotellet som ligger mitt på paradgatan Avenyn med promenadavstånd till Svenska mässan. Här finns 326 rymliga rum, gym och relaxavdelning samt restaurangen atPARK och The Bishop Arms. 
  • Elite Plaza Hotel – Det femstjärniga hotellet Elite Plaza Hotel ligger i ett lugnt och trivsamt område av Göteborg . Här finns 127 exklusiva rum som är trivsamt inredda för att skapa en harmonisk atmosfär. I hotellet hittar du även restaurangerna Swea Wine & Dine som tar tillvara på svenska råvaror och The Bishop Arms med brittiska influenser och ett stort utbud av öl och whiskey.

Boka ett hotell nära Svenska mässan här på Elite Hotels!

Tillbaka till Hotell Göteborg