Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn

Hotell nära Scandinavium i Göteborg

Feskekôrkan i Göteborg i skymning med vattnet framför

Ska du på en konsert på Scandinavium? Då ska du boka ett av våra hotell nära Scandinavium i Göteborg med promenadavstånd till arenan och kollektivtrafik utanför dörren. Vill du ta en taxi hjälper vår serviceinriktade personal i receptionen dig att boka och du blir hämtad precis utanför hotellet. Varmt välkommen till oss på Elite Hotels där du bor bäst under semestern!

Göteborg

Elite Park Avenue Hotel, Göteborg

Kungsportsavenyn 36-38, 411 36 Göteborg
Medlemspris
925 SEK/Natt Priset avser 2024-07-28
Mer om hotellet
Göteborg

Elite Plaza Hotel, Göteborg

Vastra Hamngatan 3, 411 17 Göteborg
Medlemspris
841 SEK/Natt Priset avser 2024-08-11
Mer om hotellet

BOKA ETT AV VÅRA HOTELL NÄRA SCANDINAVIUM 

Scandinavium är en inomhusarena i Göteborg som invigdes år 1971. Arenan tar emot cirka 14 000 personer och här hålls allt från stora konserter med världsartister till ishockeymatcher. Det populära ishockeylaget Frölunda HC har Scandinavium som sin hemmaarena. Några av de största artisterna som spelat här är ABBA, Iron Maiden, Elton John, Håkan Hellström och Kiss och många fler kommer det att bli. Har du en konsert inbokat? Gör det enkelt för dig och bo hos oss på Elite Hotels!

BO PÅ ETT ELITE HOTELS I GÖTEBORG

Elite Hotels har två hotell nära Scandinavium i Göteborg där du bor i mysiga rum med sköna sängar som är underbara att komma tillbaka till efter en konsert. Det ingår alltid en stor frukostbuffé med varma och kalla rätter som är den perfekta starten på dagen.

  • Elite Park Avenue Hotel – Elite Park Avenue Hotel ligger mitt på Avenyn cirka 10 minuters promenad från Scandinavium. Här finns 326 rymliga rum, ett välutrustat gym och en härlig relaxavdelning med bastu och en liten pool. Här finns dessutom två restauranger så du behöver inte oroa dig för att gå hungrig.
  • Elite Plaza Hotel – Elite Plaza Hotel är det femstjärniga hotellet nära Göteborgs Centralstation. Härifrån kan du enkelt ta dig till Scandinavium med kollektivtrafiken. I denna charmiga byggnad från 1800-talet finns 127 rum, två restauranger en och trevlig cocktailbar.

Boka ditt hotell nära Scandinavium redan idag!

Tillbaka till Hotell Göteborg