Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn

Bröllop i Göteborg

Stor bröllopslokal hos Elite Hotels med många bord och stolar

Ska ni gifta er och vill ha en fin bröllopslokal i Göteborg? På våra två hotell finns flera vackra salar att välja mellan med plats för både bröllopsmiddagen och bröllopsfesten.

Vi anpassar allt efter era önskemål och vår serviceinriktade personal finns tillgänglig för er under hela er vistelse. Ta gärna in i en av våra exklusiva sviter för att fira bröllopsnatten!

VACKRA BRÖLLOPSLOKALER I GÖTEBORG PÅ ETT AV VÅRA ELITE HOTELS

Oavsett om ni vill ha ett mindre och mer intimt bröllop eller ett storslaget bröllop med hundratals gäster har vi en bröllopslokal i Göteborg som passar er. På våra två hotell Elite Park Avenue och Elite Plaza Hotel finns flera lokaler att välja på och vi anpassar naturligtvis dem efter era önskemål.

  • Elite Park Avenue Hotel – På Elite Park Avenue Hotel hittar du bland annat Taubesalen, Sandbergsalen och Bankettsalen med underbar atmosfär och plats för upp till 450 gäster. Oavsett vilken sal ni väljer kan vi garantera att den kommer se ut precis så som ni drömt om. 
  • Elite Plaza Hotel – På Elite Plaza Hotel finns två salar att välja mellan som är perfekta för det mindre bröllopet. Svesalen är vackert utsmyckad och Maharadjsalen har ett kulturminnesmärkt tak som skänker stämning i salen. 

På båda våra hotell har vi förstklassiga kök och tillsammans med er bestäms bröllopsmiddagen. Välj mellan sittande middagsbjudning, buffé eller mingel med små kanapéer. 

Göteborg

Elite Park Avenue Hotel, Göteborg

Kungsportsavenyn 36-38, 411 36 Göteborg
Medlemspris
776Sek Per natt
Mer om hotellet
Göteborg

Elite Plaza Hotel, Göteborg

Vastra Hamngatan 3, 411 17 Göteborg
Medlemspris
748Sek Per natt
Mer om hotellet