Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn

Hotell nära Järntorget i Göteborg

Frukostbuffé uppdukad på bord med matgrupper i bakgrunden

Bo mitt i centrum på ett av Elite Hotels hotell nära Järntorget i Göteborg. Elite Hotels har två mysiga hotell i Göteborg centralt belägna med närhet till allt från shopping och kultur till restauranger och pulserande nöjesliv. Du bor i trivsamt inredda hotellrum med sköna sängar som bjuder in till avkoppling. När du vaknar har vi dukat upp våra stora frukostbuffé med både varma och kalla rätter för alla smaker.

Göteborg

Elite Park Avenue Hotel, Göteborg

Kungsportsavenyn 36-38, 411 36 Göteborg
Medlemspris
776Sek Per natt
Mer om hotellet
Göteborg

Elite Plaza Hotel, Göteborg

Vastra Hamngatan 3, 411 17 Göteborg
Medlemspris
748Sek Per natt
Mer om hotellet

BO PÅ ETT AV VÅRA HOTELL NÄRA JÄRNTORGET I GÖTEBORG

Järntorget är ett livligt torg mitt i centrala Göteborg. Torget är en knutpunkt för kollektivtrafiken och här finns butiksgator, restauranger och ett pulserande nöjesliv. Långgatorna omkring torget erbjuder fantastiska pärlor och du kan göra allt från att ta en kaffe eller en öl till att shoppa second hand eller nytt. På Järntorget ligger även Folkets hus med möteslokaler, restaurang, teater och biograf. Här finns något för alla och är en plats väl värd att besöka under din vistelse i Göteborg.

BO PÅ ETT ELITE HOTELS NÄRA JÄRNTORGET

Elite Hotels har två hotell nära Järntorget i Göteborg som du når med en kortare promenad eller kollektivtrafik. Båda hotell har förstklassig service med reception som är öppen dygnet runt.

  • Elite Park Avenue Hotel – Elite Park Avenue Hotel ligger mitt i hjärtat av Göteborg. Här bor du i stilrena hotellrum och kan besöka både gym och relaxavdelning. Här hittar du även restaurangerna atPARK och The Bishop Arms med god mat och dryck.
  • Elite Plaza Hotel – Detta femstjärniga hotell ligger i ett lugnt område nära Järntorget. Rummen är inredda i klassisk skandinavisk stil som bjuder in till avkoppling. Här finns restaurangerna Swea Wine & Dine, The Bishop Arms och den mysiga cocktailbaren Plaza bar.

Boka ett hotell nära Järntorget här på Elite Hotels!

Tillbaka till Hotell Göteborg