Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn

Mysigt hotell i Göteborg

Mysigt hotellrum med säng, garderob och matta

Njut av en unik hotellupplevelse i hjärtat av Göteborg! Letar du efter ett riktigt mysigt hotell i Göteborg ska du ta in på Elite Park Avenue Hotel, eller uppleva vår anrika stolthet Elite Plaza Hotel för en 5-stjärnig upplevelse. Oklanderlig service, sköna sängar och relaxavdelning är bara några av de saker som vi kan erbjuda på Elite Hotels. Varmt välkommen.

Göteborg

Elite Park Avenue Hotel, Göteborg

Kungsportsavenyn 36-38, 411 36 Göteborg
Medlemspris
925 SEK/Natt Priset avser 2024-07-28
Mer om hotellet
Göteborg

Elite Plaza Hotel, Göteborg

Vastra Hamngatan 3, 411 17 Göteborg
Medlemspris
841 SEK/Natt Priset avser 2024-08-11
Mer om hotellet

TA IN PÅ ETT ROMANTISKT HOTELL I GÖTEBORG

Vad sägs om en weekend i kärlekens tecken? Ett mysigt hotell i Göteborg är för oss lika med en vistelse på Elite Hotels. Vandra runt och beundra Göteborgs vackra arkitektur, gå på mysiga dejter med fisk- och skaldjur på menyn och låt vår personal göra om till kväll inne på ditt hotellrum. Somna skönt i våra sängar och vakna upp till en stärkande frukost med varma och kalla rätter på menyn.

Hos oss hittar du riktigt romantiska hotell i Göteborg. Våra hotell har sin egen unika prägel men med samma serviceinriktade personal och bekväma lägen.

 

FIRA BRÖLLOP HOS OSS I GÖTEBORG

Fira bröllop hos oss och njut av våra underbara salar och bjud gäster och brudparet på övernattning i juniorsviterna eller lyxsviten. Låt Göteborg hänföra er med sin alldeles särskilda identitet och vakna sedan till en rykande kopp kaffe och en energirik frukost.

LÅT OSS TA HAND OM ER

Ge din romantiska weekend till Göteborg den guldkant ni förtjänar. Ta in på våra mysiga hotell i Göteborg och njut av relaxpaket, avslappnande barer och restauranger. Varför inte skräddarsy din egen sovupplevelse med vår populära kuddmeny? Kanske vill du bjuda din dejt på middag i vår restaurang och vinbar Swea Wine & Dine. Skapa klassiska minnen tillsammans med oss och boka din vistelse redan idag.

På våra mysiga hotell i Göteborg:
  • Kuddmeny
  • Frukost
  • Rökfria rum
  • Gym & relax

 

Tillbaka till Hotell Göteborg