Glömt lösenord?

Workation på Elite Hotels

Ta med dig hemmakontoret till ett av våra kvalitetshotell och byt din arbetsmiljö i en till uppemot sex dagar. Checka in på något av våra fina hotellrum och inled dagarna med att fylla på med energi från vår generösa frukostbuffé. Du slår dig sedan ner i antingen lobbyn, restaurangen eller i en enskild konferenslokal för att arbeta. Under eller efter arbetsdagen kan du återhämta dig genom att nyttja hotellens olika faciliteter, så som spa och gym. Efter en lång arbetsdag vilar du ut i en skön hotellsäng och morgonen efter väntar återigen vår hotellfrukost. Nedan presenterar vi våra olika paket, där du kan välja att bli serverad middag i våra pubar och om du ska stanna en till uppemot sex dagar.

Ta med jobbet till en ny plats

Omväxlande arbetsdagar

Omväxlande arbetsdagar

Frukost till Frukost

En till uppemot tre dagar på ett av våra kvalitetshotell med fri tillgång till wifi, kaffe och vatten.

Få middagen serverad

Få middagen serverad

Frukost, middag, frukost

En till uppemot tre dagars boost i din arbetssituation och en god tvårättersmiddag på hotellets pub.

En längre återhämtning

En längre återhämtning

Flera dagars Workation

Fyra till uppemot sex dagars omväxlande arbetsmiljö och tvårättersmiddagar på hotellets pub.

Arbetsgivare

Boosta dina medarbetare med ett välförtjänt miljöombyte

Många far illa av pandemin och vittnar om att gränsen mellan kontor och fritid lätt blir otydlig när kontoret är hemma. Ta hand om dina medarbetare och låt dem arbeta en eller flera dagar från något av våra kvalitetshotell. Hos oss får de inleda sina arbetsdagar med vår generösa frukostbuffé och sedan slå sig ner i lobbyn, restaurangen eller i en enskild konferenslokal för att arbeta ostört. Givetvis har de tillgång till vårt snabba wifi och får förse sig med kaffe och vatten hela arbetsdagen. Lunch finns att köpa på våra hotells restauranger. Under eller efter arbetsdagen kan de på några av våra hotell nyttja hotellens olika faciliteter, så som spa och gym. Efter arbetsdagen vilar de ut i en skön hotellsäng och morgonen efter får de återigen avnjuta vår hotellfrukost.

Skäm bort dina medarbetare och låt dem ta del av något av våra tre Workation-paket, där det finns som alternativ att middag ska ingå och om vistelsen ska vara i en till uppemot sex dagar.

Hos oss bor du tryggt

Våra rutiner kring COVID-19

Elite Hotels har vidtagit en rad åtgärder för att skapa en trygg miljö för er gäster och våra medarbetare.