Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn

Konferens i Skåne

Konferensrum där det bjuds på Ramlösa.

Ska ni ha konferens i Skåne och vill få det absolut bästa – boka in er på något av våra Elite Hotels och luta er tillbaka. Våra mötesexperter ser till så att er upplevelse blir både charmig och professionell. Elite Hotels erbjuder konferenser både i Lund, Malmö och Helsingborg och visar upp det bästa från alla tre städerna. Ta pulsen på stadens myller i Malmö eller konferera med drömläget vid havet i vackra Helsingborg. Elite Hotels har något som passar alla.

KONFERENShotell I SKÅNE MED HAVET SOM GRANNE PÅ ELITE HOTELS

På Elite Hotels finns vi med dig under hela konferensen – från planering och ankomst till middag och avfärd. I Skåne har vi flera unika hotell för just er konferens. Upplev den unika atmosfären vid havet på Elite Hotel Marina Plaza i Helsingborg eller det klassiskt vackra på Elite Hotel Savoy i Malmö, bara tjugo minuter från den danska huvudstaden Köpenhamn.

  • Elite Hotel Marina Plaza i Helsingborg – Mitt emellan havet och stadens mitt ligger Elite Hotel Marina Plaza i Helsingborg. Högst upp i hotellet erbjuder konferenslokalerna en enastående utsikt för upp till 250 personer. På Elite Hotel Marina Plaza har vi lång erfarenhet av att ordna både konferenser och event och vi hjälper er att ordna den perfekta konferensen i Skåne som passar just er.
  • Elite Hotel Savoy i Malmö – På klassiska Elite Hotel Savoy konfererar ni mitt i den myllrande stadskärnan i Malmö, samtidigt som ni kan njuta av den unika atmosfären hotellet erbjuder. Elite Hotel Savoy har faktiskt arrangerat både fester och konferenser sedan 1914 och det syns fortfarande spår av det gamla med stuckaturer i taket och vackra fönster. På Elite Hotel Savoy hjälper vi dig att ordna er alldeles perfekta konferens där vi finns med från början till slut.

Malmö

Elite Hotel Esplanade, Malmö

Master Johansgatan 15, 211 21 Malmö
Medlemspris
902Sek Per natt
Mer om hotellet
Helsingborg

Elite Hotel Marina Plaza, Helsingborg

Kungstorget 6, 251 10 Helsingborg
Medlemspris
818Sek Per natt
Mer om hotellet
Helsingborg

Elite Hotel Mollberg, Helsingborg

Stortorget 18, 252 23 Helsingborg
Medlemspris
712Sek Per natt
Mer om hotellet
Malmö

Elite Hotel Savoy, Malmö

Norra Vallgatan 62, 211 22 Malmö
Medlemspris
781Sek Per natt
Mer om hotellet
Malmö

Elite Plaza Hotel, Malmö

Gustav Adolfs Torg 49, 201 80 Malmö
Medlemspris
911Sek Per natt
Mer om hotellet