Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn

Konferens Västmanland

Olika desserter uppdukade på ett bord

I Västmanland har du närheten till Stockholm och tillgång till underbara vyer och natur. Boka in en konferens Västmanland hos oss på Elite Hotels och bjud dina deltagare på en fantastisk helg. Det är främst vårt Elite Stadshotellet Västerås som avses. Här har du tillgång till fina möteslokaler, stora och inbjudande hotellrum och andra faciliteter såsom restaurang och pub. Vi ser fram emot att välkomna er till en konferens Västmanland på Elite Hotels.

MODERNA HOTELL FÖR KONFERENS

När du bokar hos oss på Elite Hotels kan du känna dig trygg med att du får moderna lokaler, lyxiga hotellrum och tillmötesgående personal. Dessutom hjälper en av våra mötesplanerare dig med hela upplägget kring din konferens. Smidigare kan det knappast bli. Elite Hotels i Västerås har varit en självklar mötesplats i mer än 100 år och vi är måna om att hålla traditionen vid liv.

ELITE STADSHOTELLET VÄSTERÅS

Elite Stadshotellet ligger mitt i centrala Västerås och har funnits sedan 1907. En stor del av hotellet inklusive konferenslokalerna genomgick en större renovation under 2017 och håller idag absoluta toppklass. Vackra detaljer såsom kristallkronor och stuckaturer har behållits vilket ger rummen en unik känsla och karaktär. Totalt finns det åtta olika lokaler att välja bland. Det spelar ingen roll om ni är ett större eller mindre sällskap. Vi garanterar samma trevliga service och omtanke varje gång ni kommer.

Västerås

Elite Stadshotellet, Västerås

Stora Torget 7, 721 03 Västerås
Medlemspris
741 SEK/Natt Priset avser 2024-07-28
Mer om hotellet