Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn

Konferens Västra Götaland

Stor sal med flera uppdukade bord

Ska ditt företag ha konferens i Västra Götaland? Elite Hotels har flera hotell med moderna lokaler och hotellrum som passar för alla företagskonferenser. Hos oss kan du boka allt på en gång såsom middagar, aktiviteter och övernattning och vår serviceinriktade personal finns tillgänglig för er under hela er vistelse.

KONFERENShotell VÄSTRA GÖTALAND PÅ ELITE HOTELS I GÖTEBORG

Göteborg är den största staden i Västra Götaland och här har vi på Elite Hotels två mysiga hotell som erbjuder konferens i Göteborg där alla konferensdeltagare kommer att trivas. Vi tar hand om allt, från det att ni checkar in tills ni checkar ut och du kan fokusera på att hålla inspirerande och kreativa möten som tar ert företag till nästa nivå.

  • Elite Park Avenue Hotel – Elite Park Avenue Hotel ligger på Avenyn och har hela 24 konferenslokaler med plats för upp till 700 personer. Vi anpassar alltid lokalen efter ditt företags behov och möblerar om efter hur ni vill sitta. Här får ni tillgång till bland annat WiFi, projektor, blädderblock, Whiteboard och anteckningsmaterial och när konferensen är klar finns det 326 trivsamma hotellrum att sova över i.

  • Elite Plaza Hotel – Hotellet ligger på gångavstånd från Centralstationen och är en utmärkt mötesplats för att hålla en konferens i Västra Götaland. Här finns 8 vackra konferenslokaler som andas historia. Dessutom finns det plats för både små och stora möten med all modern teknik som behövs för en konferens.

Göteborg

Elite Park Avenue Hotel, Göteborg

Kungsportsavenyn 36-38, 411 36 Göteborg
Medlemspris
776Sek Per natt
Mer om hotellet
Göteborg

Elite Plaza Hotel, Göteborg

Vastra Hamngatan 3, 411 17 Göteborg
Medlemspris
748Sek Per natt
Mer om hotellet