Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn

Konferens Västkusten hos Elite Hotels

Lyxig lokal med champagneglas på ett bord i mitten

Ska ditt företag ha konferens på Västkusten? Boka er vistelse hos oss på Elite Hotels och låt vår serviceinriktade personal ta hand om allt åt er. Vi har konferenslokaler som anpassas efter era behov, restauranger med välsmakande mat och mysiga hotellrum med plats för alla konferensdeltagare. Vi finns vid din sida från planering till utcheckning!

KONFERENShotell VÄSTKUSTEN PÅ ETT ELITE HOTELS I GÖTEBORG OCH HELSINGBORG

Västkusten är Sveriges kust mot Skagerrak och Kattegatt och inkluderar städer såsom Göteborg och Helsingborg. Här hittar du flera trivsamma Elite Hotels som är perfekta för konferenser på Västkusten.

  • Elite Park Avenue Hotel Göteborg – Detta är ett av Göteborg största konferenshotell med 24 lokaler som har kapacitet för mellan 2-700 personer. Alla lokaler är flexibla och möblerna kan arrangeras efter ditt företags behov. Med läget mitt på Avenyn är det enkelt för alla deltagare att ta sig hit.

  • Elite Plaza Hotel Göteborg – Med 8 anrika konferenslokaler kan ni hålla kreativa konferenser i ett lugnt område nära stadskärnan. Här kan ni hålla konferenser på Västkusten för upp till 50 personer och det finns flera underbara restauranger och barer på detta femstjärniga hotell där ni kan avsluta dagen.

  • Elite Hotel Marina Plaza Helsingborg – På Elite Hotel Marina Plaza i Helsingborg finns 12 lokaler med plats för upp till 250 personer. Hotellet har ett perfekt läge precis vid vattnet mitt i Helsingborg med Danmark på andra sidan.

  • Elite Hotel Mollberg Helsingborg – Detta är ett av Sveriges äldsta hotell med 6 konferenslokaler för upp till 85 personer. Här kan alla deltagare övernatta i mysiga hotellrum med sköna sängar.

Helsingborg

Elite Hotel Marina Plaza, Helsingborg

Kungstorget 6, 251 10 Helsingborg
Medlemspris
818Sek Per natt
Mer om hotellet
Helsingborg

Elite Hotel Mollberg, Helsingborg

Stortorget 18, 252 23 Helsingborg
Medlemspris
712Sek Per natt
Mer om hotellet
Göteborg

Elite Park Avenue Hotel, Göteborg

Kungsportsavenyn 36-38, 411 36 Göteborg
Medlemspris
776Sek Per natt
Mer om hotellet
Göteborg

Elite Plaza Hotel, Göteborg

Vastra Hamngatan 3, 411 17 Göteborg
Medlemspris
748Sek Per natt
Mer om hotellet