Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn

Konferens Östergötland hos Elite Hotels

Stor och pampig lokal med bord för servering i mitten

Ta med företaget på konferens i Östergötland på ett av Elite Hotels hotell med serviceinriktad personal som tar hand om er under hela vistelsen. Vi har mysiga hotell belägna i Norrköping och Linköping med stora konferenslokaler och underbara restauranger samt trivsamma hotellrum som står redo för alla konferensdeltagare.

KONFERENShotell ÖSTERGÖTLAND PÅ ELITE STORA HOTELLET OCH ELITE GRAND HOTEL

På Elite Hotels finns vi tillgängliga för dig under hela konferensen – från planering och ankomst till middag och avfärd. Vi har två vackra hotell som är perfekta för konferens i Östergötland: Elite Stora Hotellet i Linköping och Elite Grand Hotel i Norrköping.

  • Elite Stora Hotellet i Linköping – Elite Stora Hotellet i Linköping är beläget mitt i staden i en pampig byggnad med 117 rymliga hotellrum. Här finns tre konferenslokaler med kapacitet för upp till 130 personer som kan anpassas efter just ditt företags behov. I Storan Restaurang & Bar kan ni avsluta er konferensdag med en underbar middag. För de som vill finns sedan möjligheten att ta en öl i den brittiskt inspirerade puben The Bishop Arms.

  • Elite Grand Hotel i Norrköping – Elite Grand Hotel är perfekt för konferenser i Östergötland med sina elva konferenslokaler i varierande storlek. Här finns plats för upp till 200 personer och vi möblerar lokalen efter dina önskemål. I våra 190 trivsamma hotellrum kan hela företaget övernatta och vakna upp till en underbar frukostbuffé. I vår matsal äter ni även en välsmakande konferenslunch och konferensmiddag som kommer mätta alla deltagare.

Norrköping

Elite Grand Hotel, Norrköping

Tyska Torget 2, 600 41 Norrköping
Medlemspris
652Sek Per natt
Mer om hotellet