Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn

Konferens Värmland

Vy över en flod och byggnader i Karlstad

Om du planerar en konferens i Värmland är du självfallet välkommen till oss på Elite Hotels. Vi ger dig alla verktyg för ett lyckat event med våra fräscha lokaler och mysiga hotellrum. Du och ditt sällskap kan sedan avsluta dagen på någon av våra mysiga restauranger. Våra kompetenta rådgivare guidar dig hela vägen. Välkommen att boka hos oss på Elite Hotels.

KONFERENS I VÄRMLAND PÅ MYSIGA HOTELL

Det är dags att upptäcka vårt härliga konferenshotell i Värmland. Det är beläget i centrala Karlstad med gångavstånd till allt staden har att erbjuda. Här får du tillgång till fräscha och bekväma möteslokaler som anpassas för ditt event. Vi skapar en kreativ och harmonisk miljö som bjuder in till engagerande möten.

ELITE STADSHOTELLET KARLSTAD

Vårt hotell i Karlstad ligger vackert vid Klarälvens Strand nära shopping, nöjen och god mat. Samtliga av våra konferenslokaler är luftiga med högt i tak och en fantastisk utsikt över älven. Det är väldigt inspirerande att hålla möten här. Du kan välja mellan 8 olika lokaler som håller upp till 250 personer. Vi hjälper dig med allt från upplägg till möblering. Allt för att du ska få en lyckad konferens i Värmland och åka hem med nya färdigheter och idéer.

Karlstad

Elite Stadshotellet, Karlstad

Kungsgatan 22, 652 24 Karlstad
Medlemspris
969 SEK/Natt Priset avser 2024-08-25
Mer om hotellet