Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn

Konferens Uppland

Bild på ett konferans rum med stolar runt ett bord.

Ska du arrangera en konferens i Uppland för företaget? Då ska ni besöka oss på Elite Hotels som har flera hotell med vackra konferenslokaler och trivsamma rum för övernattning. Vår serviceinriktade personal hjälper er från början till slut. Tala om vad ni har för behov och önskemål, både vad gäller lokaler, tider och logi så fixar vi en skräddarsydd lösning som passar er.

KONFERENS I UPPLAND PÅ ELITE HOTELS

Elite Hotels har allt som krävs för en lyckad konferens, alltifrån fina lokaler till god mat och mysiga rum med härliga sängar. Här är bara några av våra hotell som passar utmärkt för en kreativ och rolig konferens:

  • Elite Hotel Academia, Uppsala – Elite Hotel Academia är ett modernt hotell med 9 konferenslokaler som har plats för upp till 250 personer. Beläget precis intill Uppsalas Centralstation är det enkelt för alla deltagare att ta sig hit.
  • Elite Hotel Carolina Tower, Stockholm – Elite Hotel Carolina Tower har 8 inbjudande lokaler och flera mötesrum som anpassas efter just era behov. På översta våningen kan ni hålla konferens i Uppland med en häpnadsväckande utsikt.
  • Elite Palace Hotel, Stockholm – Elite Palace Hotel ligger mitt i vackra Vasastan och erbjuder 12 ljusa och fräscha konferenslokaler. Efter konferensen kan ni slappna av i underbara Vana Spa med pool, jacuzzi och bastu.

UNDERBARA KONFERENSER MED ÖVERNATTNING

Här på Elite Hotels har vi gedigen erfarenhet av konferenser i Uppland och vet vad som krävs för ett lyckat event. I våra moderna konferenslokaler finns tillgång till den senaste tekniken och vår personal finns med er hela vägen för att hjälpa till med allt ni behöver. Avsluta sedan konferensdagen med en underbar middag i en av våra restauranger och övernatta i våra trivsamma hotellrum. När ni vaknar har vi dukat upp en frukostbuffé som är en perfekt start på en ny och kreativ dag!

Uppsala

Elite Hotel Academia, Uppsala

Suttungs Grand 6, 753 19 Uppsala
Medlemspris
780Sek Per natt
Mer om hotellet
Stockholm

Elite Hotel Carolina Tower, Stockholm

Eugeniavagen 6, Solna, 171 64 Stockholm
Medlemspris
971Sek Per natt
Mer om hotellet
Stockholm

Elite Palace Hotel, Stockholm

St Eriksgatan 115, 113 43 Stockholm
Medlemspris
779Sek Per natt
Mer om hotellet