Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn

Konferens Västerbotten

Vägg med röda sammetsgardiner och en tavla

Åk på en härlig konferens i Västerbotten! Elite Hotels har två hotell i Västerbotten som båda erbjuder utmärkta konferensmöjligheter. Med fräscha möteslokaler, mysiga sovrum och trevliga restauranger kan ni ha en givande och trevlig konferens i Umeå eller Skellefteå. Våra duktiga mötesrådgivare hjälper er att skräddarsy den perfekta konferensen för just er!

MYSIGA KONFERENSHOTELL I NORRA SVERIGE

Åk på konferens i Västerbotten och upplev natursköna miljöer, slingrande havskust och fantastiskt god mat. På Elite Hotels konferenshotell i Umeå och Skellefteå kan ni anordna företagsmöten och konferenser i moderna möteslokaler. Efter en givande mötesdag kan ni njuta av den vackra naturen såväl som det stora kulturutbudet. Våra erfarna mötesrådgivare hjälper er gärna att planera konferensen såväl som att boka andra roliga aktiviteter i staden. På Elite Hotels konferenshotell finns allt som behövs för att anordna en lyckad konferens i Västerbotten.

ELITE HOTEL MIMER I UMEÅ

Elite Hotel Mimer är ett smakfullt och mysigt konferenshotell i centrala Umeå. Den anrika skolbyggnaden från 1897 är nu transformerad till ett vackert hotell med högsta standard. Här erbjuds utmärkta konferensmöjligheter för upp till 200 personer. Här finns fyra rymliga lokaler, inklusive en föreläsningssal, som är utrustad med modern konferensteknik. Efter en dag med möten kan ni koppla av på hotellets relaxavdelning eller i den trevliga restaurangen. Hotellet är beläget ett stenkast från Umeås utbud av kultur, kaféer och shopping. Om ni vill boka in aktiviteter runtom i staden finns det många alternativ. Omkring Umeå finns orörd natur, slingrande havskust och vackra älvar.

THE WOOD HOTEL I SKELLEFTEÅ

The Wood Hotel i Skellefteå är en spektakulär hotellbyggnad i trä. Det är ett helt nytt hotell som imponerar. The Wood Hotel är beläget mitt i centrala Skellefteå och är en av världens högsta träbyggnader. Den 20 våningar höga träbyggnaden erbjuder högklassig konferens- och kongressanläggning för upp till 1200 personer, moderna rum, spa, restaurang och skybar med panoramavy. Runt omkring i staden finns det mycket att se och upptäcka. Skellefteå bjuder på ett högklassigt kulturutbud samt vackra naturupplevelser med kustland och vildvuxna skogar.

Skellefteå

The Wood Hotel by Elite, Skellefteå

Torggatan 3, 931 32 Skellefteå
Medlemspris
1280Sek Per natt
Mer om hotellet
Umeå

Elite Hotel Mimer, Umeå

Kungsgatan 75, 903 26 Umeå
Medlemspris
896Sek Per natt
Mer om hotellet