Glömt lösenord?

Sarah Dawn Finer

Se Sarah Dawn Finer live på Elite Hotel Marina Tower

Välkommen till en unik kväll på Elite Hotel Marina Tower i Stockholm tillsammans med en av Sveriges mest folkkära artister, Sarah Dawn Finer.

Sarah har flera guldsäljande soloalbum, framgångsrika soloturnéer och hitlåtar bakom sig. Hon har sjungit på kungliga tillställningar, galor och som mellanakt i Eurovision Song Contest finalen för över 200 miljoner tittare. Sedan december 2019 är Sarah dessutom skivbolagsboss då hon släppte sin första singel på egen label och har även blivit konsertproducent.

I december har du chansen att se Sarah Dawn Finer på nära håll under en härlig kväll med mat och musik på Elite Hotel Marina Tower i Stockholm. Tillsammans med två musiker kommer hon att framföra en intim konsert med en mix av hennes eget magiska låtmaterial och personliga vinterfavoriter. Kombinera en härlig kväll fylld av musik med en välkomponerad trerättersmeny i vår ståtliga festsal Gyllene Salen. Varmt välkommen med din bokning!

Självklart följer vi myndigheternas rekommendationer för att säkerhetsställa att eventet är corona-anpassat. Elite Hotels förbehåller sig rätten att återbetala de biljetter som bokats utöver 50 platser om ändringar sker på undantaget som trädde i kraft den 8 oktober 2020.

Produced by Blixten o co & Elite Hotels of Sweden. Åldersgräns 18 år

Biljetter

Biljetter säljs via vår samarbetspartner Tickster och kostar 1550 kr/person inkl. en trerätters middag. Klicka på köp biljett för att se tillgängliga datum. Vid bokning av biljetter för mer än 10 personer, vänligen kontakta Tickster direkt. Detta gäller även om ni skulle ha några problem med ert biljettköp. Välkommen att höra av dig på telefon: 0771-47 70 70 eller mejl: support@tickster.com

ELITE HOTEL MARINA TOWER, STOCKHOLM

ELITE HOTEL MARINA TOWER, STOCKHOLM

4 & 5 december 2020

Välkommen till en unik kväll med Sarah Dawn Finer på Elite Hotel Marina Tower i Stockholm. Hotellet ligger precis intill vattnet vid Saltsjökvarn och du kan smidigt ta dig hit både med båt, buss och bil. Under kvällen ingår en härlig trerätters meny i ståtliga Gyllene Salen och för dig som vill bo kvar erbjuder vi förmånliga priser på boende.

En upplevelse utöver det vanliga

Boka hotell till specialpris

Boka hotell till specialpris

Få ut det mesta av er upplevelse hos oss genom att lägga till en övernattning på Elite Hotel Marina Tower. Vi erbjuder förmånliga priser på boende inklusive frukost för alla er som köpt biljetter till Sarah Dawn Finer.

Middag

Middag

En kväll fylld av musik vore inte komplett utan en riktigt god middag! Biljettpriset inkluderar en härlig trerättersmeny som serveras i den Gyllene Salen. Vid bokning kan du välja om du önskar kött, fisk eller vegetariskt som huvudrätt och vi anpassar oss självklart efter ev. allergier och specialkost. 

Våra erbjudanden

Upptäck våra erbjudanden

Upptäck våra erbjudanden

För dig som inte har möjlighet att besöka Elite Hotel Marina Tower just vid detta tillfälle erbjuder vi flera olika hotellupplevelser. Kombinera en härlig övernattning med spa, middag eller en familjeaktivitet. Vi erbjuder förmånliga priser på hotellrum under hela hösten. Här hittar du våra bästa hotellpaket och erbjudanden just nu.