Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn

Att göra i Göteborg

Lisebergs pariserhjul i Göteborg

Göteborg är underbar stad med massor att erbjuda. Här har vi tagit fram saker att göra i Göteborg som är ett måste!

 

ROLIGA AKTIVITETER I GÖTEBORG

Oavsett om du vill ha en fartfylld och aktiv semester eller en lugn och avkopplande vistelse i har vi tagit fram ett antal aktiviteter i Göteborg som gör din resa lyckad!

FARTFYLLDA ÅK PÅ LISEBERG

En aktivitet i Göteborg som inte får missas är naturligtvis Liseberg. Liseberg är Nordens största nöjespark och har sedan 1923 samlat människor bland karuseller, konserter och vackra trädgårdar. Här finns åkattraktioner för alla åldrar och vi kan garantera skratt för hela familjen!

SHOPPA LÄNGS AVENYN

Vill du ha något att göra i Göteborg ska du passa på att ta en shoppingtur längs den klassiska gatan Avenyn. Internationella jättar blandas med små lokala butiker så du kommer garanterat inte lämna shoppingturen tomhänt.

BESÖK GÖTAPLATSEN

Runt Götaplatsen hittar du mängder med aktiviteter i Göteborg. Spana in vackra fontänen Poseidon, gör ett besök på Göteborg konstmuseum eller Stadshuset. Eller varför inte se en föreställning på konserthuset?

UPPLEV UNDERBARA SKÄRGÅRDEN

Vill du upptäcka Göteborg på riktigt ska du passa på att ta en tur ute i Skärgården. Karga klippor, vackra stränder och söta små fiskevillor skapar en svensk idyll som måste ses. Fråga i receptionen på Elite Hotels hur du enklast tar dig ut i skärgården.

ÅK PADDANBÅTARNA

Vill du upptäcka Göteborg från vattnet ska du ta en tur med Paddanbåtarna. Dessa sightseeingbåtar åker runt i Göteborgs kanaler och visar det bästa som staden har att erbjuda.

VAD HÄNDER I GÖTEBORG?

Vill du veta vad som händer i Göteborg eller få fler tips på aktiviteter i Göteborg som passar dig är du varmt välkommen att höra med personalen i vår reception. Vi är experter på denna underbara stad och vet bästa sättet för dig att upptäcka Göteborg!

 

Relaterade artiklar