Glömt lösenord?

En Stilla Jul

En Stilla Jul 

Anders Ekborg med gäst Gunilla Backman

Välkommen till en minnesvärd kväll tillsammans med Anders Ekborg och Gunilla Backman!

Anders Ekborgs fantastiska julkonsert har blivit en tradition för många i Sverige. En vanlig kommentar är att det inte blir en riktig jul utan Anders Ekborgs Julkonsert som under flera år fyllt både kyrkor, teatrar och konserthus runt om i landet. I år får dessutom Anders sällskap av en av Sveriges största musikalartister, Gunilla Backman som bland annat gjorde rollen som Donna i över 500 föreställningar med Björn och Bennys succémusikal ”Mamma Mia”!

En stilla jul är bedövande vacker och förmedlar det som många förknippar med en äkta och traditionell jul. Konserten vilar på en grund av eftertanke, kärlek och omtanke om andra. Det är ett uttryck som vill hylla det sanna i musiken och konsten.

Denna känslosamma och högkvalitativa konsert ingår i konceptet Exclusive Dinner Show där ledorden är intimt, nära och avskalat. Under kvällen ingår en välkomponerad trerätters middag för en kväll fylld av mat och musik av högsta klass.

I år är som vi alla vet inget vanligt år. Elite Hotels erbjuder event i trygga miljöer och följer strikt de svenska myndigheternas rekommendationer och riktlinjer. Känn er trygga med ordentliga avstånd mellan borden, strikta rutiner för hygien och undvikande av trängsel. Varmt välkommen till oss!

Produced by MT Live & Elite Hotels of Sweden

Biljetter

Biljetter säljs via vår samarbetspartner Tickster och kostar 1550 kr/person inkl. en trerätters middag. Klicka på köp biljett för att se tillgängliga datum. Vid bokning av biljetter för mer än 10 personer, vänligen kontakta Tickster direkt. Detta gäller även om ni skulle ha några problem med ert biljettköp. Välkommen att höra av dig på telefon: 0771-47 70 70 eller mejl: support@tickster.com

Jönköping

Jönköping

11 & 12 december, 2020

Välkommen till Elite Stora Hotellet i Jönköping för en minnesvärd kväll med Anders Ekborg och Gunilla Backman. Upplev en kväll i stämningsfull miljö med mat och musik av toppklass.

Elite Hotel Marina Plaza i Helsingborg

Elite Hotel Marina Plaza i Helsingborg

18 & 19 december, 2020

Välkommen till en unik kväll med Anders Ekborg och Gunilla Backman på Elite Hotel Marina Plaza i Helsingborg. Hotellet ligger precis intill vattnet och serverar under kvällen en härlig trerätters meny.

Elite Stadshotellet Luleå

Elite Stadshotellet Luleå

4 & 5 december, 2020

Se den stämningsfulla julshowen En stilla jul på Elite Stadshotellet i Lileå. Upplev en unik kväll med fantastisk musik av Anders Ekborg och gäst Gunilla Backman och njut av en härlig trerätters meny.

En upplevelse utöver det vanliga

Boka hotell till specialpris

Boka hotell till specialpris

Få ut det mesta av er upplevelse hos oss genom att lägga till en övernattning på Elite Hotels. Vi erbjuder förmånliga priser på boende inklusive frukost för alla er som köpt biljetter till vår exklusiva dinnershow. Använd erbjudandekod PROEVENT för att boka eller klicka på länken nedan för att komma till bokningen.

Middag

Middag

En dinner show vore inte komplett utan en riktigt god middag! Biljettpriset inkluderar en härlig trerätters som serveras i hotellets festvåning. Vid bokning kan du välja om du önskar kött, fisk eller vegetariskt som huvudrätt och vi anpassar oss självklart efter ev. allergier och specialkost. 

Våra erbjudanden

Upptäck våra erbjudanden

Upptäck våra erbjudanden

Kombinera din hotellupplevelse med spa, middag eller en familjeaktivitet. Vi erbjuder förmånliga priser på hotellrum under hela hösten. Här hittar du våra bästa hotellpaket och erbjudanden just nu.