Glömt lösenord?

Event på Elite Hotels

Upplev fantastiska kvällar med musik, mat och underhållning av toppklass på Elite Hotels. Vi arrangerar regelbundet event på våra hotell för minnesvärda upplevelser av högsta kvalitet. Välj bland shower och konserter med välkända artister. Vi erbjuder även unika kvällar med middagsunderhållning där kombinationen av mat och musik skapar en riktigt härlig helhetsupplevelse. Glöm inte att boka hotell i samband med eventet hos oss. Vi erbjuder alltid förmånliga priser på hotellrum för dig som vill kombinera ett event hos oss med en riktigt härlig övernattning. På denna sida hittar du alla våra aktuella event just nu.

Event

Exclusive Dinner Show - Peter Jöback

Exclusive Dinner Show - Peter Jöback

Göteborg och Karlstad

Upplev Peter Jöback i ett format som ni aldrig tidigare sett. Det blir en kväll där ledorden är intimt, nära och avskalat med musik och mat av toppklass. Peter Jöback kommer till Elite Park Avenue Hotel i Göteborg den 20 och 21 augusti, samt till Elite Stadshotellet i Karlstad den 26, 27 och 28 augusti 2021. 

Exclusive Dinner Show - Ola Salo

Exclusive Dinner Show - Ola Salo

Stockholm

Plats på scen för en av Sveriges bästa liveartister - Ola Salo! Den 3 & 4 september intar Ola Salo matsalen på Elite Hotel Marina Tower i Stockholm med pianisten Christopher Dominique och tillsammans bjuder de på en unik musikafton med intimitet och spontanitet i centrum. Ola varvar egna låtar från hela sin karriär med sånger från hans favoritartister.

Exclusive Dinner Show - Charlotte Perrelli

Exclusive Dinner Show - Charlotte Perrelli

Jönköping, Eskilstuna, Karlstad och Stockholm

Välkommen till att njuta av Charlotte Perrelli på nära håll. Vi erbjuder speciella kvällar där vi blandar utsökt mat med magisk musik och vacker miljö. Köp biljetter till Charlotte Perrelli 10 & 11 september i Jönköping, 17 & 18 september i Eskilstuna, 24 & 25 september i Karlstad, 8 & 9 oktober i Stockholm 2021.

Exclusive Dinner Show - Tommy Körberg

Exclusive Dinner Show - Tommy Körberg

Jönköping

Upplev en kväll med god trerättersmiddag, fantastisk miljö på Elite Stora Hotellet i Jönköping och musik av en av våra största artister genom tiderna - Tommy Körberg! Den 1 och 2 oktober kommer Tommy bjuda på ett noggrant utvalt axplock av hans långa musikaliska karriär blandat med hans omisskännliga humor.