Boka vårt bästa pris, bli medlem nu!
Vill du veta mer om vad vi erbjuder?
Ring växeln på
0771-788 789
eller gör en
förfrågan

Konferens på Elite HotelsOavsett om du planerar en konferens, ett seminarium, kongress, kund- eller PR-event kan vi erbjuda den perfekta lokalen. Hos oss på Elite Hotels finns oändliga möjligheter.

Vi har hotell med konferens- och möteslokaler i 19 svenska städer. En del lokaler finns i slottsliknande miljöer, andra i toppmoderna byggnader. Några mötesrum bjuder på en strålande utsikt, andra på en spännande historia, en del är till och med kulturminnesmärkta. 

Gemensamt för våra konferenslokaler är att de ligger centralt och är utrustade med den senaste tekniken inklusive wifi. Alla lokaler ligger inom gångavstånd från tåg, tunnelbana och bussar samt erbjuder parkeringsmöjligheter.

Vid din sida finns vår engagerade och erfarna personal. Vi har öga för detaljer och månar om att din konferens ska bli en minnesvärd helhetsupplevelse. 

Mat och dryck är både en viktig och en uppskattad del av en lyckad konferens. Med vårt konferensfika får mötesdeltagarna mer än en traditionell fika, de får en energikick som till och med är vacker att titta på. Tillsammans med våra restauranger kan vi erbjuda allt från fika till fruktskål, snacks och snittar, lunch, buffé och trerättersmiddagar.

Bra planering är en annan viktig förutsättning för en lyckad konferens. Vi hjälper dig planera ditt event från idé till färdig lösning, så att alla detaljer leder till en minnesvärd upplevelse.  

Ring och boka konferens på 0771-788 789 eller skicka en förfrågan till oss. Det går lika bra att kontakta hotellet direkt, se alla våra konferenshotell nedan. 

Easy meetings

Prisvärda möten med kort varsel.

Lyckat möte

Öka dina förutsättningar för ett lyckat möte

Talarforum

Hitta inspiration med Talarforum_