Boka vårt bästa pris, bli medlem nu!

Kock Elite Palace Hotel

Om tjänsten


 

Nu söker vi en kreativ och ambitiös kock som kan leverera kvalitet tillsammans med vårt köksteam. Vårt kök producerar hotellets generösa frukostbuffé varje morgon och konferens luncher, event, middag och maten till våran engelska gastropub The Bishops Arms.  

Du är utbildad kock och har minst tre års erfarenhet av liknande arbete inom hotell och restaurang. Vi ser att du har goda kunskaper inom mat och dryck. Du ska brinna för att sätta gästen i centrum. Du har även god samarbetsförmåga, energi och positiv utstrålning. Viktigt är även att du tycker om att verka i en bransch som står i ständig utveckling.

Vi lägger stor vikt på personkemi, yrkesstolthet och att du har ett öga för detaljer. Vidare är du utåtriktad och engagerad samt vill göra ditt bästa i alla lägen.

 

Ett krav är att du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Praktikaliteter:

  • Arbetstider: Dag/kväll och helg
  • Omfattning: Heltid
  • Start: Enligt överenskommelse 
  • Lön: Enligt avtal
  • För frågor om tjänsten kontakta: Håkan Lundholm
  • Sista ansökningsdag: Urval kommer ske löpande, vi rekommenderar därför att du inte väntar med din ansökan!

Vi ser framemot att höra från dig!

Om Elite Palace Hotel, Stockholm


Elite Palace Hotel är ett modernt hotell beläget i centrala Vasastan. Här bor du i en fridfull miljö med närhet till tunnelbana, bussar och flygbussen som stannar precis utanför. I hotellet finns gastropuben The Bishops Arms samt Bar & Bistro 115 och Vana spa med bastubad, gym och välgörande behandlingar.

Om att arbeta i köket på Elite Hotels


Mat och dryck är ett fascinerande område som kontinuerligt utvecklas och det är viktigt för oss att du delar denna fascination och har ett naturligt intresse för att ta del av utvecklingen och översätter den i våra menyer och erbjudande till våra gäster. Som arbetsgivare ger vi dig kontinuerligt möjligheten till vidareutbildning inom kökets alla olika delar och inriktningar.

Vi äter som bekant med både gom och öga, varför det är viktigt för oss att du även har en känsla för färg, form och presentation. Vad vi äter och dricker påverkar som bekant även vår prestation. Som kock eller kallskänka hos oss, har du därför en stor påverkan på vilken energi våra konferensgäster upplever, hur deras kväll i à la carte restaurangen blir eller vilken start på dagen de får från vår fantastiska frukost.

Passar dig som


  1. Har en genuin passion för mat och dryck
  2. Är uthållig och stresstålig
  3. Är organiserad och har god samarbetsförmåga

Fakta om tjänsten

Stad
Stockholm
Rekryterande chef
Håkan Lundholm
_