Souschef Elite Hotell Carolina Tower

Souschef till Haga Bottega – Elite Hotel Carolina Tower

Är du en passionerad och erfaren souschef som brinner för det italienska köket?

Vill du vara med och forma och skapa minnesvärda matupplevelser?

Då har vi på Haga Bottega, en fantastisk möjlighet för dig!

Om oss

Haga Bottega är en italiensk restaurang med fokus på det syditalienska samt det “Apulian” köket. Vi serverar frukost, lunch och middag i en inbjudande miljö där tradition möter innovation.

Vår meny är en tolkning av traditionella italienska rätter med kreativa inslag, och vi strävar efter att erbjuda våra gäster en genuin och minnesvärd upplevelse.

Dina arbetsuppgifter

  • Leda och stötta köksteamet i det dagliga arbetet,

framför allt på kvälls a`la carte.

  • Ansvara för kvaliteten och presentationen av våra rätter.
  • Utveckla och förnya menyn i samarbete med köksmästarna, med särskilt fokus på det italienska köket.
  • Säkerställa att alla HACCP-regler och kökssäkerhetsstandarder följs.
  • Vara en inspirerande och kommunikativ ledare som trivs i en dynamisk och högpresterande miljö.

Vi söker dig som

  • Har dokumenterad erfarenhet som souschef eller i en liknande ledande position inom restaurang.
  • Goda kunskaper i svenska.
  • Har en förkärlek för det italienska köket
  • Är en inspirerande och kommunikativ ledare som trivs i en dynamisk och högpresterande miljö.

Passar dig som

  1. Har en genuin passion för mat och dryck
  2. Är uthållig och stresstålig
  3. Är organiserad och har god samarbetsförmåga

Fakta om tjänsten

  • Stad Elite Hotel Carolina Tower, Stockholm
  • Publiceringsdatum 5 maj
  • Rekryterande chef Adam Hallberg (adam.hallberg@elite.se)
Sök nu

Mat och dryck är ett fascinerande område som kontinuerligt utvecklas och det är viktigt för oss att du delar denna fascination och har ett naturligt intresse för att ta del av utvecklingen och översätter den i våra menyer och erbjudande till våra gäster. Som arbetsgivare ger vi dig kontinuerligt möjligheten till vidareutbildning inom kökets alla olika delar och inriktningar.

Vi äter som bekant med både gom och öga, varför det är viktigt för oss att du även har en känsla för färg, form och presentation. Vad vi äter och dricker påverkar som bekant även vår prestation. Som kock eller kallskänka hos oss, har du därför en stor påverkan på vilken energi våra konferensgäster upplever, hur deras kväll i à la carte restaurangen blir eller vilken start på dagen de får från vår fantastiska frukost.