Boka vårt bästa pris, bli medlem nu!

Souschef till Elite Hotel Academia

Om tjänsten


Vi söker dig som älskar mat, dryck, människor och service för tjänsten som en engagerad och ansvarsfull souschef. Du har minst 6 års erfarenhet och har alltid gästen i fokus.

Din uppgift är att driva och utveckla köket efter de ramar som är uppsatta av ledningen och köksmästare.

  Vi erbjuder ett varierande arbete i köket allt från arbete i Restaurang Nobel som serverar hotellets generösa frukostbuffé varje morgon och konferens luncher, mingel, event och middagar eller vår engelska gastropub The Bishops Arms. Här kan man njuta av vällagad mat och ett brett dryckessortiment i en ombonad miljö.En spännande arbetsplats där ingen dag är den andra lik.

Du har även god samarbetsförmåga, energi och positiv utstrålning. Viktigt är även att du tycker om att verka i en bransch som står ständigt i vidareutveckling.

Vi lägger stor vikt på personkemi, yrkesstolthet och att du har ett öga för detaljer. Vidare är du utåtriktad och engagerad samt vill göra ditt bästa i alla lägen.

 

Ett krav är att du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.


 

Praktikaliteter:

  • Arbetstider:  dagar, kvällar och helger
  • Omfattning: Heltid
  • Start: Snarast
  • Lön: enligt överenskommelse
  • För frågor om tjänsten kontakta: Alexander Cruz.
  • alexander.cruz@elite.se


Vi ser framemot att höra från dig!


Om Elite Hotel Academia, Uppsala


Elite Hotel Academia ligger på absoluta toppläge intill centralstationen i Uppsala. Hotellet erbjuder 198 flärdfullt inredda rum, 9 konferenslokaler samt gym med relaxavdelning och bastu.Kombinera din vistelse med en middag på Restaurang Nobel eller ta en drink på Miss Voon med fantastisk utsikt över staden. Hotellet ligger på gångavstånd från Uppsala Konsert & Kongress och endast 20 minuter från Arlanda.

Om att arbeta i köket på Elite Hotels


Mat och dryck är ett fascinerande område som kontinuerligt utvecklas och det är viktigt för oss att du delar denna fascination och har ett naturligt intresse för att ta del av utvecklingen och översätter den i våra menyer och erbjudande till våra gäster. Som arbetsgivare ger vi dig kontinuerligt möjligheten till vidareutbildning inom kökets alla olika delar och inriktningar.

Vi äter som bekant med både gom och öga, varför det är viktigt för oss att du även har en känsla för färg, form och presentation. Vad vi äter och dricker påverkar som bekant även vår prestation. Som kock eller kallskänka hos oss, har du därför en stor påverkan på vilken energi våra konferensgäster upplever, hur deras kväll i à la carte restaurangen blir eller vilken start på dagen de får från vår fantastiska frukost.

Passar dig som


  1. Har en genuin passion för mat och dryck
  2. Är uthållig och stresstålig
  3. Är organiserad och har god samarbetsförmåga

Fakta om tjänsten

Publiceringsdatum
1 oktober
Stad
Uppsala
Sista ansökningsdatum
30 november
Rekryterande chef
Alexander Cruz
_