Boka vårt bästa pris, bli medlem nu!

SENIOR SOUSCHEF

Om tjänsten


 SENIOR SOUSCHEF ELITE HOTEL IDEON LUND

Toppmoderna fullservicehotellet Elite Hotel Ideon är en del av Lunds landmärke Ideon Gateway. Byggnaden är Lunds högsta med sina 19 våningar varav hotelldelen utgörs av 14 våningar. Liksom byggnaden i sig har hotellet ett högt miljötänk. Hotellet erbjuder 178 bekväma och luftkonditionerade och modernt inredda hotellrum.  

Hotellets food and beverage verksamhet innefattar restaurangen Paolo’s samt 9 konferenslokaler för mellan 10 och 220 personer.

Nu söker vi en erfaren och energigivande souschef till vår verksamhet.

Beskrivning av tjänsten 

Nu söker vi en kreativ och ambitiös souschef som kan leverera kvalitet tillsammans med vår restaurangchef.  Vi erbjuder ett varierande arbete då köket är hjärtat för Paolo’s restaurang samt vår stora festvånings- och konferensverksamhet. En spännande arbetsplats där ingen dag är den andra lik och där du som arbetsledare får stora möjligheter att vidareutvecklas.

Du är utbildad kock och har minst tre års erfarenhet av en liknande befattning inom hotell och restaurang. Du arbetar i vår bransch för att du brinner för att ge alla gäster den bästa upplevelsen. Som person är du strukturerad, kreativ, ansvarstagande, engagerad och positiv. Du kommer att vara en del av en prestigelös miljö där vi fokuserar på gästen, medarbetare och lönsamhet.

 

Dina arbetsuppgifter

 • Matlagning
 • Daglig arbetsledning av teamet
 • Schemaläggning i samråd med restaurangchefen
 • Planering av menyer till Paolos, event och konferenser i samråd med restaurangchefen
 • Kalkylering och inventering
 • Fakturakontering
 • Beställning av varor och lagerunderhållning
 • Ansvar för kontroll och styrning av livsmedelshantering (Haccp, Egenkontroll)

 

 

 Praktikaliteter:

 • Arbetstider: varierande
 • Omfattning: 100% tillsvidareanställning. Vi tillämpar sex månaders provanställning
 • Start: 1a september
 • Lön: Enligt överenskommelse
 • För frågor om tjänsten kontaktachristian.hatesaul@elite.se
 • Sista ansökningsdag: Urval kommer ske löpande, vi rekommenderar därför att du inte väntar med din ansökan!

 

 

Om Elite Hotel Ideon, Lund


Elite Hotel Ideon är placerat i norra delen av Lund och är en del av stadens högsta byggnad Ideon Gateway. Hotellet erbjuder 178 smakfullt inredda hotellrum och många har en fin utsikt över det skånska landskapet. Alla gäster har fri tillgång till wifi och hotellets relaxavdelning med gym och bastu. På bottenplan finns två utsökta restaurangalternativ i form av à la carte restaurangen NorthEast samt det italienska caféet och restaurangen Paolo’s.

Om att arbeta i köket på Elite Hotels


Mat och dryck är ett fascinerande område som kontinuerligt utvecklas och det är viktigt för oss att du delar denna fascination och har ett naturligt intresse för att ta del av utvecklingen och översätter den i våra menyer och erbjudande till våra gäster. Som arbetsgivare ger vi dig kontinuerligt möjligheten till vidareutbildning inom kökets alla olika delar och inriktningar.

Vi äter som bekant med både gom och öga, varför det är viktigt för oss att du även har en känsla för färg, form och presentation. Vad vi äter och dricker påverkar som bekant även vår prestation. Som kock eller kallskänka hos oss, har du därför en stor påverkan på vilken energi våra konferensgäster upplever, hur deras kväll i à la carte restaurangen blir eller vilken start på dagen de får från vår fantastiska frukost.

Passar dig som


 1. Har en genuin passion för mat och dryck
 2. Är uthållig och stresstålig
 3. Är organiserad och har god samarbetsförmåga

Fakta om tjänsten

Publiceringsdatum
8 oktober
Stad
Lund
Sista ansökningsdatum
30 november
Rekryterande chef
Christian Hatesaul
_