Boka vårt bästa pris, bli medlem nu!

Kökschef till Elite Plaza Hotel Örnsköldsvik

Om tjänsten


Kökschef till Elite Plaza Hotel Örnsköldsvik

Vi söker en passionerad, nytänkande och driven ledare med erfarenhet av att driva kök för att tillsammans med oss driva vår gastropub, The Bishops Arms och vår restaurang- och konferensverksamhet vid Elite Plaza Hotel i Örnsköldsvik.

Som kökschef på Elite Plaza Hotel Örnsköldsvik ska du bygga, inspirera och leda ditt team där serviceanda och lagarbete står i centrum. Du är en organiserad och en naturlig ledare som ansvarar för arbetet i köket såväl operativt som ekonomiskt och kvalitetsmässigt. Som nyckelperson i vår verksamhet värdesätter vi att du är ödmjuk och lösningsfokuserad, att du med prestigelöshet alltid ser till lösningar som skapar värde för hela hotellet. Du är stark på att kommunicera, tydlig och måldriven och naturligtvis duktig på att engagera och involvera ditt team och dina kollegor. Du ansvarar även för att följa lagar och rutiner samt Elite Hotels policys, regler och värderingar. I tjänsten ingår bland annat ansvar för egenkontroll, inventering, för- och efterkalkylering av alla rätter, uppföljning av satta nyckeltal, svinnhantering och inköp. Du ansvarar även för att skapa hållbara rätter och menyer utifrån trender, säsong och gästernas preferenser. Utöver detta har du ett delat ansvar tillsammans med pubchef över helhetsupplevelsen i restaurangen/puben samt ett delat ansvar med konferensansvarig för den produkt vi levererar till våra konferensbesökare. Det senare ansvaret kräver ett gott och starkt kommunikativt samarbete av dig såväl som av dina kollegor.

Som avdelningschef hos oss ingår fullt ekonomiskt ansvar vad gäller allt från planering till uppföljning. Du har en naturlig plats i vår ledningsgrupp och deltar till viss del i arbetet med övriga delar av verksamheten och tillsammans med övriga i ledningen driver vi hela hotellet framåt.

Kökschefsrollen innebär stor frihet och ett stort ansvar, en hög nivå på kreativitet och möjlighet att verkligen arbeta med sitt ledarskap. Majoriteten av din tid spenderar du i driften tillsammans med ditt team för att skapa härliga upplevelser för alla våra gäster. The Bishops Arms arbetar med ett öppet menyramverk som ger stor utrymme för eget skapande men med en röd tråd som följer hela kedjan.

Vi ser fram emot att lära oss mer om dig – varmt välkommen med din ansökan.

 

Om Elite Plaza Hotel, Örnsköldsvik


Elite Plaza Hotel ligger centralt beläget vid hamnen på Hotellgatan i Örnsköldsvik. Byggnaden invigdes 2013 och är stadens högsta med härlig utsikt och relaxavdelning längst upp. Gastropuben The Bishops Arms ligger i anslutning till hotellet och erbjuder på sommaren en populär uteservering. Konferenslokaler finns både på hotellet och på närliggande Arken Konferens.

Om att arbeta i köket på Elite Hotels


Mat och dryck är ett fascinerande område som kontinuerligt utvecklas och det är viktigt för oss att du delar denna fascination och har ett naturligt intresse för att ta del av utvecklingen och översätter den i våra menyer och erbjudande till våra gäster. Som arbetsgivare ger vi dig kontinuerligt möjligheten till vidareutbildning inom kökets alla olika delar och inriktningar.

Vi äter som bekant med både gom och öga, varför det är viktigt för oss att du även har en känsla för färg, form och presentation. Vad vi äter och dricker påverkar som bekant även vår prestation. Som kock eller kallskänka hos oss, har du därför en stor påverkan på vilken energi våra konferensgäster upplever, hur deras kväll i à la carte restaurangen blir eller vilken start på dagen de får från vår fantastiska frukost.

Passar dig som


  1. Har en genuin passion för mat och dryck
  2. Är uthållig och stresstålig
  3. Är organiserad och har god samarbetsförmåga

Fakta om tjänsten

Publiceringsdatum
1 december
Stad
Örnsköldsvik
Sista ansökningsdatum
31 januari
Rekryterande chef
Tanja Salchner
_